Skip navigation

GRAAL STAR UN DISPOZITIV PENTRU  REPARAREA STRUCTURII APEI  SI A ADN, PT.INTINERIRE,REGENERARE  SI OPRIREA INVAZIEI VIRUSILOR MUTANTI


GRAAL STAR-Qi Magen Star – este un dispozitiv
care regenereaza, intinereste, repara ADN-ul [lucru util in cazul virusilor mutanti(H5N1,HIV,SARS)]  si trateaza scleroza multipla(medicii sunt asa de derutati  de rezultate incat considera ca diagnosticul initial  nu a fost probabil cel corect),

GRAAL STAR-Qi Magen Star – este un dispozitiv care repara ADN-ul  deteriorat de factorii mutageni(teratogeni) din mediul in care traim care este tot mai poluat :

-material(exces de radicali liberi,aditivi alimentari,noxe produse de tehnologiile pe care le utilizam in conservare,transport),

– energetic(radiatii electromagnetice produse de telefonia mobila,radiatii UV ca urmare a gaurii in stratul de ozon…) 

– informational (alimente transgenetice;radiatii teratogene, mutatii in campurile terestre si interplanetare,atitudini gresite fata de semeni si fata de noi insine,stress)

R:Domnule prof.dr.ing.Dan  Mirahorian ati creat diferite aparate care au menirea de a ajuta pe cei aflati in suferinta. Unul dintre acestea este dispozitivul Qi Magen Star . Va rog sa spuneti cititorilor mei cateva detalii legate de efectele miraculoase ale Qi Magen Star

Ce este Qi Magen Star si pe ce principii functioneaza?

Qi Magen Star sau Vartejul Sfantului Graal este un stravechi instrument energetic  pentru a echilibra  repara si regenera  spatiul de locuit ori cel sacru dar si sistemele energetice ale plantelor, animalelor si ale omului,care era utilizat in Atlantida,in Mexic(traditia Nahuatl),in Lemuria(Mu) si de catre civilizatiile care au mostenit traditiile din fostul continent Mu:India(utilizarea Shri  Yantra si Rudraksha),Tibetul (urmasul fostei civilizatii Uighure folosea Vajra-o reprezentare tridimensionala a doua Shri Yantra) si China(vedeti in imaginea de mai jos similitudinea coroanei imperiale chineze cu cea a faraonilor egipteni si  este vizibil floarea Graal in dreapta jos)


Actualul model al Qi Magen Star se bazeaza pe emisia morphogenetica a nanostructurilor(vedeti articolele precedente despre 
 Rudraksha,despre  modularea si structurarea spatio-temporara pt a realiza invizibilitatea si controlul interactiei gravitationale) si pe biologia cuantica a undelor scalare, care au capacitatea de a se propaga prin oricare forma a realitatii multidimensionale si de a transfera informatiile imprintate pe undele scalare modulate.

Am constatat ca piramida bidimensionala 2-D de genul Qi Magen Star  repara  nanostructura diamantelor de sinteza si a metalelor intr-o masura mai mare decat piramidele  tridimensionale( in prezent s-a ajuns la un factor de amplificare  echivalent unor piramide de 150 metri inaltime-condensate in discuri avand dimensiuni de  11×11 cm] .Emisia unei Rudraksha de mare forta (la pret de peste 4000$) este egala  cu 1/1000 din  cea a actualului disc Qi Magen Star (la pret de 500 de Euro)

Qi Magen Star  repara si restabileste energia vietii, repara ADN- ul, creste capacitatea sistemului imunitar al celui care-l poarta, inhiba proliferararea virusilor, bacteriilor, ciupercilor si a mucegaiurile pe o zona de 3-6 m de jur imprejur, reda vitalitatea produselor cu care ne hranim si incarca apa la cel mai mare nivel posibil in  numai 12 secunde.

Ce efecte are asupra organismului?

Dispozitivul Qi Mager Star produce un vortex(vartej) care este capabil sa echilibeze si sa armonizeze toate celalalte tipuri de vartejuri ( chakras, centri energetici secundari) deblocheaza canalele energetice utilizate in acupunctura,qigong presopunctura, reflexoterapie si moxibustie fara utilizarea acelor de acupunctura.

TOATE MOSCHEILE FOLOSESC STRUCTURA HEXAGONALA A APEI SI A ADN-ULUI

SAU EMISIA MORPHOGENETICA A STELEI GRAAL(vedeti hexagoanele modificate din jurul stelei centrale  la Al Azhar

 

Discul Graal Star in Moscheea Merde din Bursa Yesil (Green Mosque)

Care sunt indicatiile terapeutice ale Qi Magen Star?

Dispozitivul stimuleaza si echilibreaza sistemul imunitar al persoanelor care sufera de alergii ,astm, declanseaza recunoasterea si eliminarea celulelor din tumorile canceroase, accelereaza vindecarea ranilor, plagilor si a fracturilor(sinteza osoasa),induce relaxarea psihosomatica, elimina stressul, insomnia, depresia, reduce anxietatea si amplifica procesele de refacere din cursul somnului natural.

Ce cazuri deosebite ati avut?

Testarea in clinici din strainatate pt. maladii terminale(cancer..),maladii legate de degradarea ADN, ca urmare a varstei inaintate ori a actiunii factorilor mutageni(radicali liberi, expunere la radiatii Gurvitch  “mitogenetic radiation\”- sunt cunoscute cazurile de cancer in familie ) au aratat ca purtarea  permanenta a dispozitivului GRAAL STAR-QI MAGEN STAR  timp de 8-10 luni a condus la ameliorari importante in 96% dintre cazuri in maladii foarte diverse(scleroza in placi ,Alzheimer,diabet,paralizii,insomnie,cancer).

Gurvitch   a descoperit ca celulele bolnave de cancer dintr-un vas le imbolnavesc pe cele sanatoase aflate in alt vas transmitandu-le aceleasi mutatii cu ajutorul unor radiatii in spectrul UV(ultraviolet) produsa in timpul mitozei  care a fost numita\”  radiatie mitogenetica  ori Gurvitch \”.Aceasta radiatie, care ii afecteaza pe toti medicii ,bioterapeutii si pe cei care se afla in preajma persoanelor cu diferite forme de cancer in faza terminala,poate fi combatuta doar de GRAAL STAR-QI MAGEN STAR si de LOTUS PROJECT(EBE-Entitatile Biologice Extraterestre  folosesc acest dispozitiv pt. a  repara mutatiile aparute in cursul calatoriilor interplanetare in nave care emit campuri  atat de intense incat declanseaza leucemia si moartea  in 6 luni  la un om normal  care doar le-a vizitat neprotejat-detaliile  despre Lotus Project  se afla intr-un articol precedent din acest blog si pe forumul sitului:http://www.danmirahorian.com
Gurvitch  “had discovered that mitosis is governed by a type of radiation which he called mitogenetic radiation and the  cancer mutations from one cell culture are transmitted  to another  healthy cell  culture  using  this UV\” mitogenetic  or Gurvitch radiation\”.

 In Romania avem cateva rezultate evidentiate de d-na bioterapeut Iasius Dumitru: \”Am sa dau spre exemplificare cateva cazuri deosebite.
Elena S de 32 de ani din Arad, diagnosticata cu scleroloza in placi multipla, timp de 4 ani a fost imobilizata la pat, a urmat diferite tratamente recomandate pentru aceasta boala, dar rezultatele erau slabe. I-am recomandat purtarea aparatului Qi Magen Star in permanenta zi si noapte,ceea ce a si facut. Rezultatele au fost spectaculoase, la inceput se putea misca doar spirijinita de altcineva. Dupa 10 luni mergea fara ajutor din partea celorlalti. Dupa inca 12 luni s-a simtit foarte bine.
Amalia Gheorghe, in varsta de 45 de ani din Constanta a suferit o intervenetie chirurgicala, in urma careia i s-a amputat un deget.
Din cauza diabetului avansat, operatia nu se inchidea.Folosind acest aparat Qi Magen Star informatia la nivelul ADN-ului a fost restabilita genetic, ceea ce a facut posibila vindecarea.

Unde pot afla cititorii detalii suplimentare?

Cititorii pot gasi detalii pe situl autorului: http://forum.danmirahorian.ro/viewtopic.php?t=8

http://forum.danmirahorian.com/viewtopic.php?t=5

http://forum.danmirahorian.com/index.php

Alte informatii puteti solicita autorului :

 danmirahorian@yahoo.com

PT. DETALII PRIVIND TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTUL ANTIVIRAL AL STRUCTURILOR PIRAMIDALE IN 2-D SI 3-DIMENSIUNI
DESCOPERIREA SFANTULUI GRAAL,QI MAGEN STAR SI PROIECTUL LOTUS CONSULTATI LINK-UL DE MAI JOS:

http://forum.danmirahorian.com/viewtopic.php?t=3

Advertisements

One Comment

 1. “vlad ella” Sat, 21 Jan 2006 23:00:03 :”Multumesc pentru raspuns,cel masurat de mine a fost in 2005 iunie ,am fost impresionata ,am confirmat eficacitatea lui in armonia Intregului.A fost folosit si este pentru Scleroza in placi cu rezultate excelente dar am recomandat reiformarea lui cu frecventa pentru coloana si chakra de baza.
  Cea de a doua intrebare a mea era daca se poate reiforma,schimba fecventa.
  Eu nu sunt fizician sunt psihoenergobioterapeut in Armonia Intregului.
  Informatiile le primesc de la Entitatea Suflet ce este in corpul celuilalt prin intermediul Entitatii mele Suflet care comunica la nivel de lumina si informatii.Entitatea mea Suflet le tranforma in forme gind la nivel celular mental.Asa am primit informatia de a schimba frecventa si a-i da posibilitatea Sufletului ce are ca locuinta acel trup sa poata primi energiile de miscare ,in aceasta dimensiune,la toata capacitatea.Probleme mai sunt pe partea dreapta.Am inteles ca vor veni sa discute cu dvs.
  Astept raspus daca este posibil sa se schimbe frecventa informatieila aparatul Qi Magen Star cele 2 piramide.
  Multumesc Ella.”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: