Skip navigation

QI MAGEN STAR(GRAAL STAR)REDESCOPERIREA SFANTULUI GRAAL
QI MAGEN STAR(GRAIL STAR)REDISCOVERY OF THE HOLY GRAIL
Ce este Qi Magen Star si pe ce principii functioneaza?

E dificil sa prezinti un dispozitiv complex care foloseste tehnologia campurilor morphogenetice si cea a referitoare la unda purtatoare a timpului intr-un mod care sa fie pe intelesul tuturor .
NICI TELEVIZORUL ORI TELEFONUL MOBIL NU E PE INTELESUL TUTUROR SI E FOLOSIT DE TOATA LUMEA

Qi Magen Star(Graal Star) – Vârtejul Sfântului Graal reprezinta redescoperirea unui generator fractalic interdimensional folosit de civilizatiile anterioare de pe Terra[Lemuria, Atlantida] pentru vindecare ,dar si pt.repararea ADN-ului si prelungirea vietii.
Qi Magen Star(Graal Star) este o \”piramida in 2 dimensiuni\”,adica un dispozitiv ce moduleaza undele scalare spinoriale (botezate de cercetatorii din Rusia \”camp de inertoni\”) folosind proportia biomagnetica a numarului de aur (phi=1.618 0339 887…).

Qi Magen Star(Graal Star) apeleaza la structura cu 12 petale (fiecare desemnand o anumita vibratie) a centrului energetic al Lotusului Inimii(Anahata Chakra) cunoscuta si utilizata de civilizatiile care ne-au precedat,dar uitata in prezent

Aceasta tehnologie e insa cunoscuta si utilizata de civilizatiile extraterestre [vedeti \”Proiectul Lotus\”in articolul de pe acest Forum dedicat acestui subiect] pt repararea structurii apei si ADN-ului si ea reprezinta materializarea celor 6 axe ale undei purtatoare a timpului si simbolul antic al lui Dumnezeu[vedeti date despre \”timp ca izvorul de viata al universului\”in mesajul civilizatiei Iarga.


Pentru detalii privind cuplajul prin forma la \”izvorul de viata al universului\” vedeti piramida in forma de tetraedru de pe planeta Iarga,care este cuplata la unda purtatoare a Timpului pe situl:
http://www.galactic-server.com/rune/iarapdx1.html
http://www.galactic-server.com/rune/iarapdx2.html

Dispozitivul activ al Lotusului Inimii este o proiectie in plan a unui tetraedru regulat[piramida avand drept baza un triunghi echilateral] ,care prin forma si material este cuplat cu izvorul de viata al universului.

Pt.detalii privind tehnologia undelor de forma vedeti articolul din Forum privind piramidele in doua si trei dimensiuni]:
TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTUL ANTIVIRAL AL STRUCTURILOR PIRAMIDALE IN 2-D SI 3-DIMENSIUNI
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=4
Qi Magen Star (Graal Star)- Vârtejul Sfântului Graal repara structura apei si ADN-ului si reprezinta o redescoperire a tehnologiei campurilor morphogenetice utilizata inca din antichitate in Egipt[Sceptrul lui Thot-zeul stiintei si al magiei],in Iudeea[Scutul(Steaua) lui David,Sigiliul lui Solomon,Tefillin],in India[Shri Yantra, Anahata Chakra],in Japonia[yamabushi-preotii asceti folosesc varianta circulara a Tefillin numita: Tokin].

Qi Magen Star (Graal Star)- Vârtejul Sfântului Graal foloseste tehnologia campurilor de forma(botezate:\’morphogenetic fields\” de catre biofizicianul Rupert Sheldrake):
http://www.experiencefestival.com/morphogenetic_fields
http://www.experiencefestival.com/a/Morphic_fields/id/10320
In Atlantida era folosita tehnologia straveche a Graal Star sau a Vârtejul Sfântului Graal pentru a echilibra si regenera sistemele energetice ale plantelor,animalelor si ale omului[vedeti mai jos obtinerea prin channeling a Quantum Star] tehnologia Holy Grail Vortex [Vârtejului Sfântului Graal]
Pentru detalii:Channeled Information – The Quantum Star – Oslo – 1995
http://home.wolfsburg.de/schaefer/chan_inf.htm
http://home.wolfsburg.de/schaefer/qstar_mg.htm
Qi Magen Star (Graal Star) este un dispozitiv unic eficient pentru a restabili structura apei ,pentru a elibera de stress si pt. a elimina invazia virotica prin repararea ADN-ului .

DE CE LUCREAZA LOTUSUL SFANTULUI GRAAL ASUPRA ADN-ULUI?

UNDA PURTATOARE A TIMPULUI IMPRINTEAZA MATRICEA CU 6 AXE DE STRUCTURARE A ENTITATII MATERIE-ENERGIE DIN CELE 12 UNIVERSURI ..STRUCTURA CU 6 AXE [HEXAGONALA ] DE CRISTALIZARE A APEI ESTE IN REZONANTA CU UNDA PURTATOARE A TIMPULUI,CEEA CE DUCE LA FINANTAREA ENERGETICA – SI MATERIALA A STRUCTURILOR IN REZONANTA MORPHOGENETICA SI E CAUZA VIULUI [ADN,PIRAMIDE 2D si 3D]..

Mai jos Henri Coanda indica cele 6 axe ale structurii apei si ADN-ului


Ce face Qi Magen Star? Ce proprietati are Qi Magen Star?
Qi Magen Star (Graal Star) încarca centrele energetice ale corpului energetic subtil[chakras] si amplifica senzatia de bucurie,pace si vitalitate,ceea ce promoveaza buna dispozitie.
Dr. Lee Lorenzen si Dr. Masaru Emoto au cercetat structura apei in stare lichida aflata care se afla între membranele celulare si au observat un model hexagonal bine definit al moleculelor de apa care este raspunzator de repararea structurii ADN si de mentinerea de comunicatiilor intra si intercelulare.
Qi MAGEN Star (Graal Star) este proiectat folosindu-se vortexul retelei hexagonale fractalice a cristalului de apa,un vartej a carui putere este amplificata daca se re
specta \”Proportia de Aur\”[Phi=0,618].Qi MAGEN Star (Graal Star) este un circuit imprimat complex,cu 4-straturi, fiecare strat continând 32 de triunghiuri echilaterale,care sunt interconectate cu straturile care le urmeaza.Pe suprafata placii se afla vortexuri magnetice triunghiulare, pozitionate în nodurile de forta ale celor 6 milioane de triunghiuri. In varianta externa Qi MAGEN Star masoara 11 x 11 cm. In varianta interna utilizata pentru dispozitivul Qi MAGEN[Generatorul de pulsuri magnetice terapeutice rezonante] modulatorul Qi MAGEN Star masoara 4×4 cm.

Pt.a vedea imaginea de mai sus marita va rog intrati pe:
http://www.danmirahorian.com/
http://www.danmirahorian.com/lista.html
Calcularea variatiilor diferitelor structuri geometrice cuprinse în modulator dau 6 milioane de combinatii. De fiecare data cand doua sau mai multe linii se intersecteaza apare un mic vortex. Actualul model al Qi MAGEN Star(Graal Star) se bazeaza pe biologia cuantica– a undelor scalare care au capacitatea de a se propaga prin oricare forma a realitatii multidimensionale si de a transfera informatiile imprintate pe undele scalare modulate .

Qi Magen Star(Graal Star) este un dispozitiv unic eficient pentru a repara ADN-ul si structura apei si pentru a elibera de stress;

Proprietatile dispozitivului norvegian Quantum Star sunt prezentate pe link-ul: http://home.wolfsburg.de/schaefer/qantmst2.htm
Proprietatile dispozitivului american Lotus Project sunt prezentate pe link-ul:
LOTUS PROJECT, QI MAGEN STAR,HOLY GRAIL DISCOVERY AND NEW ANTIVIRAL DEVICES
LOTUS PROJECT, QI MAGEN STAR,HOLY GRAIL DISCOVERY AND NEW ANTIVIRAL DEVICES PROIECTUL LOTUS,QI MAGEN STAR,DESCOPERIREA SFANTULUI GRAAL SI COMBATEREA VIRUSILOR MUTANTI,
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=6
Trebuie conectat Qi MAGEN Star la o sursa de energie?
Important . . . Nu e necesar sa conectam la nimic Qi MAGEN Star ca sa lucreze!

Câmpul generat de Qi MAGEN Star(Graal Star) se autosustine, adica poate fi tinut simplu în palma sau poate fi amplasat pe o anumita zona a corpului sau ca suport pentru o substanta pe care dorim s-o activam[apa,cristal,remediu homeopat,ulei volatil]. In plansa alaturata se vede ca generatorul scalar Qi MAGEN Star(Graal Star) readuce în actualitate traditia din Atlantida[Quantum Star] redescoperita si utilizata în antichitate[Solomon Seal;David Magen;Holy Grail;Shree Yantra] .
In imaginea de mai jos se vede o reprezentare a Sri Yantra folosita in India si Tibet ca talisman benefic pt sanatate,prosperitate,succes;\”Despre Sri Yantra,un simbol ,care ar putea fi mai vechi de 12.000 de ani,se spune ca cine ii va putea descifra secretele,va cunoaste toate secretele universului\”;(\”By the Shri Yantra, a symbol, which should be old over 12,000 years,one says, who can decode its secrets, all secrets of the universe would know\”)

Structura Lotusului cu 12 petale al centrului energetic subtil Anahata Chakra este similara Qi MAGEN Star(Graal Star). Azi tehnologia Holy Grail Vortex e utilizata de Quantum Star,Psitronic Wave Modulator ,dar si sub forma moderna a talismanelor si a piramidei bidimensionale a lui Patrick Flanagan[vedeti plansa din stanga un disc auriu pe care este statata Sri Yantra].


ALTE DETALII DESPRE SRI YANTRA SENSORS OF Patrick Flanagan:http://revolvingpaintdream.com/sensor.html
http://www.selfreferral.com/sriyantra/index.htm
http://www.selfreferral.com/sriyantra/Construction/Flanagan/index.htm
Dupa cum se observa în imaginea alaturata Qi MAGEN Star este o piramida plana care genereaza doua structuri piramidale gemelare în rotatie levogira[vedeti imaginea care se roteste la intrarea in site:http://www.danmirahorian.ro

care actioneaza benefic folosind energia cosmica omniprezenta.Qi MAGEN Star (Graal Star)poate fi legat prin doua fire la Qi MAGEN [Life Force Magnetic Generator of Resonant Therapeutic Pulses], dar si la orice calculator,sau sistem audio stereo,precum un CD player, folosindu-se borna pentru casti audio(cu aceeasi impedanta rezistiva).
Qi MAGEN Star(Graal Star) se poate conecta la orice generator de tip Rife Machine, creând un\” difuzor cosmic sau etheric \” cu efecte spectaculoase. Atunci când Qi MAGEN Star este conectat la un echipament stereo,amplifica si extinde de la 5 la 20 ori,efectele terapeutice ale înregistrarilor pe CD sau casete[muzica,ritmuri terapeutice specifice fiecarei disfunctii;sunt potentate afirmatiile verbale pentru vindecare sau sugestiile folosite in meditatia pilotata]
Qi MAGEN Star(Graal Star) revitalizeaza apa,cristalele,remediile si alimentele în 12 secunde.

Dispozitivul nu se imprumuta altor utilizatori
Efecte,utilizari
Qi MAGEN STAR(Graal Star) energizeaza echilibreaza si armonizeaza hrana,apa,tincturile,remediile homeopate si Bach Flower Remedies.
O sinergie între focalizarea intentiei si înalta tehnologie Qi MAGEN Star amplifica efectul benefic al energiei orgonice,a dispozitivelor orgonice si a cristalelor. Rasina folosita în circuitele imprimate genereaza o matrice care are capacitatea sa atraga si sa capteze energia orgonica asa cum au demonstrat-o cercetarile lui Wilhelm Reich in anii 1930-40 si prezentate in cartea sa,\”The Cancer Biopathy\”. Combinatia dintre rasina si circuitele metalice e cunoscuta sub numele de \”orgonite\”. Multi oameni au observat efecte pozitive în prezenta acestor generatori orgonici. Starea de bine si emotiile tind sa se ridice.Unii oameni care au probleme sa adoarma au relatat ca dorm mai bine si mai profund cu un generator de energie orgonica în camera de dormit iar plantele incep sa creasca mai viguros.

Bazata pe stravechile principii ale GEOMETRIEI SACRE cuprinse in Floarea vietii Qi MAGEN Star(Graal Star) este o puternica unealta energetica din Atlantida folosita în antichitate sub numele de”DAVID MAGEN”[din lb.ebr.lit.:”SCUTUL(Steaua) lui DAVID”],\”Sigiliul lui Solomon\”,Sfantul Graal[Holy Grail] Vortex .

[vedeti plansa si linia orizontala de sus din : http://www.danmirahorian.com]

Qi MAGEN STAR (Graal Star) este un instrument folositor pentru trezirea potentialului nerealizat inscris in ADN si pentru a realiza realinierea si revenirea la cea mai perfecta structura a ADN-ului,adica pentru restabilirea capacitatilor organismului de regenerare si intinerire..

In cursul testarilor am descoperit ca interfata interdimensionala Qi MAGEN Star(Graal Star) are un efect pozitiv asupra blocajelor fizice si emotionale si ca amplifica energiile pozitive si formele gand stimuland creativitatea si intuitia.

Qi MAGEN Star(Graal Star) lucreaza ca un canal spinorial[\”Vortenna\” channel] de comunicatie energetica si informationala intre planul fizic si cel energetic subtil al realitatii,reproducând tehnologic functia chakrelor[orthotehnologie].Qi MAGEN Star(Graal Star) se întemeiaza atât pe cunoasterea profunda a caracterului holografic al realitatii[al unitatii dintre macrocosmos si microcosmos:\”Ceea ce este sus este asemenea cu ceea ce este jos\”-Hermes Trismegistos] dar si pe cunoasterea esoterica,metafizica, transmisa prin marii mediumi[ \”channeled information\”], o cunoastere care sustine principiile care guverneaza noua fizica cuantica a transferului interdimensional.

Unele teorii moderne sugereaza ca forma geometrica de fractal triunghiular utilizata de Qi MAGEN Star(Graal Star) genereaza un camp MERKABA sau MIRAKABA(MIRA =Campuri de Lumina care se rotesc in sens contrar-levogir si dextrogir;Counter Rotating Fields of Light, KA – Spirit, BA – Trupul sau Corpul material;Body) despre care cercetatorii considera ca se afla in inima oricarui cod ADN.Campul rezultant generat interactioneaza cu biocampul uman si cu energiile electromagnetice si cosmice.
Se produce un vortex[vartej],care este capabil sa echilibreze si armonizeze toate celelalte tipuri de vartejuri cum ar fi chakras si centri energetici umani secundari,de pe canalele energetice(în lb.skrt.:“nadis”;în lb.chineza”jing;lo”) utilizate in acupunctura..presopunctura, reflexoterapie,moxibustie,tatuaj terapeutic..


Qi MAGEN Star s-a dovedit foarte eficient pentru purificarea,reincarcarea si pentru programarea mentala a cristalelor ori pentru reincarcarea si curatarea bioterapeutilor.Forma hexagonala a Qi MAGEN Star(Graal Star) nu numai ca genereaza un puternic vartej[vortex],dar creaza si o retea subtila care repara structura apei[vezi structura hexagonala a apei si a fulgilor de zapada in dreapta plansei] si structura ADN.S-a constatat ca geometria celor 128 de triunghiuri intretesute ale Qi MAGEN Star(Graal Star) repara reteaua Hartman din zonele de locuit perturbate.
Aceste forme hexagonale rezoneaza de asemenea cu arhetipurile si cu puternicele forme gand cosmice inregistrate in Akasha din timpuri imemoriale.Aceste arhetipuri au puterea de a trezi sincronizarea cu ritmurile fundamentale ale naturii[Adevarul] care se afla sau canta inlauntrul fiecarei fapturi.Restabilirea sincronizarii cu Natura din noi are drept efect declansarea proceselor de vindecare si de regenerare..
Qi MAGEN Star(Graal Star) sparge inlantuirea in timp si spatiu si dizolva orientarea unilaterala spre realitatea terestra, ca unica realitate.
Din cauza formei perfecte are puterea de a declansa o gandire integratoare care sa unifice toate conceptele contrare,ce caracterizeaza lumea multiplicitatii .Din cauza ca toate formele fizice se pot obtine din geometria triunghiurilor Qi MAGEN Star(Graal Star) este ca si apa in rezonanta cu temelia informationala a intregii vieti si a formelor vizibile.
Noi am constatat cageneratorul orgonic Qi MAGEN STAR (Graal Star) poate reduce stressul fizic si mental cu 30 pana la 80% prin interactiunea cu sistemul nervos autonom, ce poate fi masurata prin testul HRV[Heart Rate Variability;Variatia Ritmului Cardiac].
Cui se adreseaza acest produs?
Daca vedeti proprietatile Quantum Star de pe link-ul de mai jos:
http://home.wolfsburg.de/schaefer/qantmst2.htm
atunci intelegeti ca fraza care urmeaza este justificata.
Celor care au nevoie de intinerire regenerare ,reincarcare energetica,reparare ADN,vindecare de boli virale terminale[H5N1,HIV..]
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=6
Efectul antiviral al undelor de forma produs de piramide in 2 si 3 dimensiuni este doar o aplicatie a tehnologiei undelor de forma produse de structurile cavitare descoperita si utilizata de insecte pentru a controla timpul, spatiul,gravitatia… Savantul rus Viktor S. Grebennikov,care si-a dedicat intreaga viata studierii insectelor[entomologiei],a descoperit ca aceste organisme sociale construiesc cuiburi [stupi,colonii,orase] a caror energie de forma inhiba atat cresterea plantelor[pt.ca radacinile acestora sa nu le invadeze locuintele] cat si proliferarea altor organisme patogene-este impiedicata infestarea cu ciuperci,mucegaiuri,bacterii si virusuri ..Cu alte cuvinte lupta impotriva invaziei organismelor patogene nu se realizeaza doar pe cale chimica[albinele folosesc \”propolisul\”] ci mai ales cu ajutorul undelor de forma:
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=4

Tehnologia viitorului va folosi sisteme de accesare a informatiei din Banca de Date a Universului[BDU]
Dar lucrurile au condus la alte descoperiri senzationale ceea ce atesta ca insectele,cele mai vechi specii vii care au supravietuit multor cataclisme globale,au accesat colectiv Banca de Date a Universului..Insuccesul SETI[cautarii comunicatiilor inteligentelor extraterestre] este o dovada indirecta ca toate civilizatiile galactice evoluateau renuntat de mult la comunicarea ce utilizeaza drept vector campurile electromagnetice [care nu ofera un transfer in timp real si sunt usor de perturbat de furtunile magnetice planetare si intergalactice] si folosesc domeniul realitatii in care se afla Banca de Date a Universului[BDU].
Unele specii de insecte de pe Terra acceseaza domeniul realitatii in care se afla Banca de Date a Universului[BDU]care le confera accesul la controlul timpului si al spatiului detalii in articolul: \”Fenomene biologice de antigravitatie asociate cu invizibilitate la insecte\” vedeti link-urile de mai jos:http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=4

Qi STAR Modulator energizeaza echilibreaza si armonizeaza hrana,apa,tincturile,remediile homeopate si Bach Flower Remedies.
O sinergie între focalizarea intentiei si înalta tehnologie Qi MAGEN Star amplifica efectul benefic al energiei orgonice,a dispozitivelor orgonice si a cristalelor. Rasina folosita în circuitele imprimate genereaza o matrice care are capacitatea sa atraga si sa capteze energia orgonica asa cum au demonstrat-o cercetarile lui Wilhelm Reich in anii 1930-40 si prezentate in cartea sa,\”The Cancer Biopathy\”. Combinatia dintre rasina si circuitele metalice e cunoscuta sub numele de \”orgonite\”. Multi oameni au observat efecte pozitive în prezenta acestor generatori orgonici. Starea de bine si emotiile tind sa se ridice.Unii oameni care au probleme sa adoarma au relatat ca dorm mai bine si mai profund cu un generator de energie orgonica în camera de dormit iar plantele incep sa creasca mai viguros.

Ce efecte are asupra organismului?
Se produce un vortex[vartej],care este capabil sa echilibreze si armonizeze toate celelalte tipuri de vartejuri cum ar fi chakras si centri energetici umani secundari,de pe canalele energe
tice(în lb.skrt.:“nadis”;în lb.chineza”jing;lo”) utilizate in acupunctura..presopunctura, reflexoterapie,moxibustie,tatuaj terapeutic..

Daca asa stau lucrurile atunci Qi MAGEN STAR Scalar Vortex Wave Modulator este un instrument folositor pentru trezirea potentialului nerealizat inscris in ADN si pentru a realiza realinierea si revenirea la cea mai perfecta structura a ADN-ului,adica pentru restabilirea capacitatilor organismului de regenerare si intinerire..

In cursul testarilor am descoperit ca modulatorul Qi MAGEN Star are un efect pozitiv asupra blocajelor fizice si emotionale si ca amplifica energiile pozitive si formele gand stimuland creativitatea si intuitia. Qi MAGEN Star s-a dovedit foarte eficient pentru purificarea,reincarcarea si pentru programarea mentala a cristalelor ori pentru reincarcarea si curatarea bioterapeutilor.Forma hexagonala a Qi MAGEN Star nu numai ca genereaza un puternic vartej[vortex],dar creaza si o retea subtila care repara structura apei[vezi structura hexagonala a apei si a fulgilor de zapada in dreapta plansei] si structura ADN.S-a constatat ca geometria celor 128 de triunghiuri intretesute ale Qi MAGEN Star repara reteaua Hartman din zonele de locuit perturbate.
Aceste forme hexagonale rezoneaza de asemenea cu arhetipurile si cu puternicele forme gand cosmice inregistrate in Akasha din timpuri imemoriale.Aceste arhetipuri au puterea de a trezi sincronizarea cu ritmurile fundamentale ale naturii[Adevarul] care se afla sau canta inlauntrul fiecarei fapturi.Restabilirea sincronizarii cu Natura din noi are drept efect declansarea proceselor de vindecare si de regenerare..
Qi MAGEN Star sparge inlantuirea in timp si spatiu si dizolva orientarea unilaterala spre realitatea terestra, ca unica realitate.
Din cauza formei perfecte are puterea de a declansa o gandire integratoare care sa unifice toate conceptele contrare,ce caracterizeaza lumea multiplicitatii .Din cauza ca toate formele fizice se pot obtine din geometria triunghiurilor Qi MAGEN Star este ca si apa in rezonanta cu temelia informationala a intregii vieti si a formelor vizibile.

Ce pret are?
Pretul Qi MAGEN Star este de 499 Euro plus 10 Euro taxe de expeditie prin Priority Post si include Instructiunile de utilizare
The price of the Qi STAR Modulator is 499 Euro plus 10 Euro for shipping and handling and includes Instructions.
Order Today and discover the amazing properties and results of
golden ratio vortex energy technology

Produce efecte adverse sau are contraindicatii?
Nu produce efecte adverse
Cazuistica in strainatate
Testele efectuate in clinici din strainatate[SUA,Norvegia,Anglia]au evidentiat eficienta dispozitivelor LOTUS Project,Quantum Star ,Graal Star,Qi Magen Star in repararea structurii ADN,protectia antivirala,cancer,hepatita, degenerescenta senila,diabet ,cosmetica(dispar petele de pe piele,negii..)
SUA:\”Noi am constatat ca generatorul Qi Magen Star poate reduce stressul fizic si mental cu 30 pana la 80% prin interactiunea cu sistemul nervos autonom, ce poate fi masurata prin testul HRV[Heart Rate Variability;Variatia Ritmului Cardiac].Am mai constatat ca Modulatorul Qi MAGEN STAR restabileste energia vietii ,reda vitalitatea produselor cu care ne hranim si incarca apa la cel mai mare nivel posibil in 12 secunde\”.

Ce au indicat masuratorile comparate asupra eficacitatii terapeutice a dispozitivelor care utilizeaza tehnologia Holy Grail Vortex?
Masurarea eficacitatii Qi Magen Star-Holy Grail Vortex 2D-Pyramid-in repararea ADN si protectie antivirala
Tehnologia Holy Grail Vortex e utilizata azi de Qi Magen Star ,Quantum Star,Psitronic Wave Modulator,Lotus Project dar si sub forma moderna a talismanelor si a piramidei bidimensionale a lui Patrick Flanagan[vedeti plansa].
D-l fizician Ancu Dinca a avut amabilitatea sa masoare eficacitatea Qi Magen Star in ziua de 14.01.2006 .S-a constatat ca factorul de beneficitate al Qi Magen Star era de 96% respectiv de 95%.in raport cu dispozitivul american LOTUS Project [86%] si de dispozitivul norvegian Quantum Star[84%] .

Unde pot gasi detalii cititorii nostri ?

Pt. detalii vedeti link-urile de mai jos:
TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTUL ANTIVIRAL AL STRUCTURILOR PIRAMIDALE IN 2-D SI 3-DIMENSIUNI
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=4

MIRAHORIAN[A DISCIPLE OF HENRY COANDA]
A ROMANIAN BREAKTHROUGH:QIMAGEN[ QI= LIFE FORCE;MAGEN=MAGNETIC GENERATOR] FOR RESONANT THERAPEUTIC PULSES] A DEVICE FOR HEALING AND REGENERATION USING Qi MAGEN STAR-HOLY GRAIL MAGNETIC VORTEX”;Imprinted water for Healing and regeneration; Acupuncture; Qigong;Homeopathy;Yoga-Sutra[Centering Rules];The way to Heaven and Power[Tao Te Ching;Dao De Jing]a new interpretation of Lao Tzu[Lao Zi] using Wang Bi,Mawangdui and Guodian text variants;see chap.56\”The one who speak do not know;The one who knows do not speak\”[a new translation & interpretation : \”The one who is aware centered[who is in the place of God (\”enlightened vertical communication room \”) do not talked;The one who talk is not centered(is in the little horizontal communication room of consciousness]; Guided relaxation for healing[trigger self-healing ],reprogramming[improving performances] and centering in the Data Bank of the Universe[CD&Handbook]-the method of Socrates[maieutics] for realising the\”Second Birth\”,to rediscover ourself,to free ourselfes from false identifications;Jesus method of \”Word Seeding\”;Geophysics-Earth\’structure-the unity between stars and planets;Future Earth\’maps; published books;therapeutic CD\’s

Dan Mirahorian[discipol Coanda],Strapungere in terapia maladiilor,Qi Magen,Generator de Pulsuri Magnetice Terapeutice Scalare Rezonante care reproduc Energia Vitala[Qi];Holy Grail Magnetic Vortex;Qigong;Taoism[Tao Te Ching-\”Calea spre Cer si Putere\”;text in lb.chineza care utilizeaza variantele: Wang Bi,Mawangdui si Guodian]dictionar de termeni, traducere, inregistrarea pe CD a lecturii textului realizata de trei maestri Qigong;semnificatia Cap56-\”Cel ce stie nu vorbeste;cel ce vorbeste nu stie\”]; Instructiuni de Centrare[Yoga-Sutra];Shiva-Samhita; Relaxare Pilotata auditiv[CD+Manual]pt.vindecare,reprogramare[cresterea perfomantelor sportive intelectuale,artistice, slabire]si Centrare in Banca de Date a Universului[descoperire de sine;autocunoastere si autocontrol,trezire;\”a doua nastere\”];Unitatea structurii stratificate a Terrei si a Stelelor; Matricea precursorilor pentru predictie seismica;Viitoarele harti ale Terrei dupa schimbarea axei;

Pentru detalii vedeti si:

http://www.psi-sciences.com
http://www.psi-science.com
http://www.danmirahorian.com
http://www.danmirahorian.ro

CLASIFICAREA METODELOR TERAPEUTICE


CLASIFICAREA METODELOR TERAPEUTICE
Clasificarea tine cont de :
1.Ierarhizarea functionala a corpurilor sau invelisurilor in materiale,energetice si informationale( Daca nu se tine seama de ierarhia de comanda care face ca un corp informational sa fie generalul care comanda corpul energetic,iar acesta la randul sau comanda corpul material,atunci se actioneaza eronat asupra soldatilor pt. a corecta generalul;de aici ineficienta metodelor terapeutice traditionale,care se adreseaza ecranului de proiectie al dezechilibrelor-corpului fizic-iar nu sursei perturbatiilor(din plan energetic si informational)
Eficienta regimurilor de slabire este sub 10%; daca se modifica programul(prin reprogramarea imaginii despre sine in stare de relaxare constienta)se obtine o eficienta de peste 96% in stabilizarea greutatii iar omul poate manca oricat si orice si ramane la greutatea dorita; Reprogramarea imaginii despre sine se poate realiza si prin hipnoza dar se pierde participarea constienta si descoperirea de sine- vedeti succesul metodei de slabire a lui Dan Mirahorian pe:

http://forum.danmirahorian.ro/viewtopic.php?t=12

si a lui Paul McKenna Weight Loss pe:
http://www.paulmckenna.com/


2.sursa stimulului terapeutic:externa sau interna(in starea de relaxare creierul fiecarui om poate genera impulsurile terapeutice necesare regenerarii, fara a face apel la generatoare externe de tipul Qi MAGEN);

3.tipul de tattva(element)asupra caruia se actioneaza;
[vedeti tabelul celor 25 tattva din filosofia Samkhya:
http://site.neogen.ro/dmtao/files/pp_253778.html

Pentru studierea acestei probleme vedeti cartea:\”METODA DE RELAXARE PRIN PILOTARE AUDITIVA PT. VINDECARE,CRESTEREA PERFORMANTELOR SI CENTRARE IN BANCA DE DATE A UNIVERSULUI\” pe link-ul de mai jos:
http://www.danmirahorian.ro/carte_relaxare.doc
http://www.danmirahorian.com/

http://www.danmirahorian.com/

Advertisements

One Comment

 1. Orice piramida plana de genul GRAAL STAR ARE EFECTUL UNEIA INALTE DE h=30m;cu latura de l/h=3,14;cercetarile au aratat ca piramidele plane de genul senzorilorlui Patrick Flanagan au efectul unei piramide de h=1,5 m inaltime
  RESEARCH SUMMARY OF RESEARCH(This research was carried out by the Russian National Academy of Sciences which includes: the Russian Academy of Medical Sciences, Institute of Theoretical and Experimental Biophysics, Graphite Scientific Research Institute, and the Institute of Physics in Ukraine).

  RESEARCH RESULTS
  – Immune system of organisms increased upon exposure in the pyramid (Leukocyte composition of the blood increased). Also increased regeneration of tissues)
  – Agricultural seeds placed in the pyramid for 1-5 days showed a 30-100% increase in yield
  – Russian Military radar (locator) spotted an energy column rising several miles high in the sky above the 22m Lake Seliger pyramid. Several months after this pyramid was built, the Ozone layer improved in the atmosphere in Russia.
  -Areas near the pyramids seem to have diminished seIsmic activity. Instead of one large powerful earthquake occurring, there are hundreds of tiny ones. Also violent weather seems to decrease in the area of the pyramids.

  -Pyramid complex was built in an oil field in Southern Russia (Bashkiria). The oil became lighter (less viscous) by 30% and the yield of the oil wells increased. These results were confirmed by (Gubkin) Moscow Academy of Oil and Gas.

  -Newborns were given solutions that had been placed in the pyramid and their health indexes increased greatly.

  -Experiments with about 5000 people in jails in Russia showed that in a few months most crimes almost disappeared and behavior was much improved. This was attributed to the salt and pepper added to their food which had been placed beforehand in the Pyramid.

  -The potency of pharmaceuticals increased with decreasing side effects.

  – There is an increase in survival of cellular tissue infected by viruses and bacteria – The pyramids decrease the strength of various viruses and bacteria.

  -When radioactive waste is placed inside the pyramids, there is a decrease in their level of radioactivity

  -Spontaneous charging of capacitors (leyden jaw on top and energy source?)

  -Changes in superconductivity temperature thresholds and properties of semiconductors and carbon materials.

  – Ordinary water does not freeze even at 40 degrees below zero and retains its properties for years.

  -Synthesized diamonds turn out harder and purer.

  It is interesting that the results seem to show that increasing the height of the pyramid increases the quality of the results.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: