Skip navigation

\”FII SCHIMBAREA PE CARE DORESTI S-O VEZI IN LUME \”\”Be the change you want to see in the world!\” Mahatma Gandhi

DESI AU INCEPUT CRITICILE DISTRUCTIVE CARE IN LOC DE ARGUMENTE FOLOSESC INVECTIVE(\”CE IS PORCARIILE ASTEA?\”) SI ATACURILE MANIPULATORE LA ADRESA ARTICOLULUI DIN FORUM MA GANDESC CA NU AM FOST INTELES
http://forum.danmirahorian.com/viewtopic.php?t=32
PRIETENII MEI AU PRIMIT PE E-MAIL DE LA D-L LUCIAN MARES(d3m1god_ro@yahoo.com) ACELEASI MESAJE \”CRITICE\”
MAHATMA GANDHI spunea::
\”Mai intai te ignora;apoi rad de tine;dupa aceea lupta cu tine;la sfarsit invingi\” FIRST THEY IGNORE YOU;THEN THEY LAUGH AT YOU;THEN THEY FIGHT YOU;THEN YOU WIN\”[/color]

Mai jos e raspunsul meu postat pe toate forumurile:
Stimate D-le Lucian Mares
1.NICAIERI PE TERRA OZN-URILE NU MAI SUNT CONSIDERATE PORCARII;
Albert Einstein a spus ca \”OZN-urile exista iar cei ce le poseda sunt niste umani plecati de pe Terra in urma cu 10.000 de ani\” (Albert Einstein said that “the flying saucers are piloted by a people that left the Earth 10 thousand years before and that they come back in pilgrimage to the sources”).
http://www.rosecrossonline.org/flyingsaucers.htm
 

\”Exita doua feluri de ati trai viata.Unul e sa crezi ca nimic nu e miraculos.Celalalt e sa crezi ca totul e un miracol\”;\”There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle. \” Albert Einstein

 

Pacea nu poate fi tinuta prin forta ;ea poate fi realizata doar prin intelegere

Afirmatia lui Albert Einstein nu a fost considerata nicaieri o porcarie( si consider ca asa ceva isi  poate permite doar cineva care  nu a scapat de reflexele si mentalitatile dictatoriale, care i-au fost fost inoculate dupa ce a  trait intr-o tara ca Romania, unde mentalitatea totalitara si intoleranta nu o sa dispara peste noapte ).Intr-o astfel de atmosfera de intoleranta si  de culpabilizare ,specifica dictaturii comuniste, prelungita si intretinuta azi artificial  in toate tarile din fostul bloc comunist prin reintoarcerea  la dogmele religioase  ,caracteristice Evului Mediu ,nu ar trebui sa  ne  mai mire faptul ca  oamenii continua sa taca si sa se teama sa-si afirme  propriile opinii. Pe fondul vidului  lasat de caderea ideologiei comuniste  Occidentul a finantat si si-a trimis emisarii pt. a reinsamanta in tarile din fostul bloc comunist ideologiile religioase (care in numele iubirii fac de fapt  propaganda  urii, intolerantei si practica manipularea prin culpabilizare) .Cu ajutorul \”prietenilor\” din afara experimentul esuat al comunismului se indreapta incet dar sigur catre  dezastrul unui fundamentalism religios ,unde libertatea la opinie este abolita  sau inlocuita de fanatismul religios, impreuna cu celelalte drepturi castigate  de civilizatia umana dupa mii de ani de dictatura a dogmelor religioase emise de asa cei ce se credeau detinatorii \”Adevarului\”.Distrugerea unei tari nu ar fi posibila fara anestezicul(opiumul)  reprezentat de dogmele religioase inoculate batinasilor..
\”Priviti adanc in propria dvs. fiinta si apoi veti intelege totul mai bine\”
\”Look deep into your own nature, and then you will understand everything better.\”( Albert Einstein).

Cine ne manipuleaza si ne otraveste ?

Fostul sef al serviciilor secrete franceze spunea ca \”in prezent colonialismul a ajuns intr-o etapa noua; de acum nu mai este necesar sa ocupam teritorii cu  trupe si nici sa apelam la indatorarea economica(aluzie la neocolonialism);este suficient sa colonizam constiintele  celor care locuiesc intr-un anumit loc si isi vor ceda teritoriul,bogatiile si isi vor vinde forta de munca pe nimic\”

\”Divide et impera\”(\”Dezbina si stapaneste\”;\”Divide in order to rule\”) este sloganul tuturor guvernantilor laici si religiosi din toate timpurile.O metoda care nu ar putea distruge armonia , daca nu ar fi precedata de programare(indoctrinare, conditionare) si urmata de o atitudine de  renuntare la constienta,luciditate si  atentie;asa se ajunge la extinderea colaborarii(si a contaminarii negative) din partea celor care nu sunt atenti ca actioneaza spre propria  lor distrugere;

Pana nu va descoperiti adevarata identitate de intrupari ale Constiintei Cosmice nu va  mai lasati antrenati in conflicte,lupte..

Razboaiele preventive,tolerate,conflictele de tot felul ,raspandirea urii,intolerantei si discriminarii au deteriorat armonia la nivelul Constiintei Colective a speciei umane. Efectul constiintei colective asupra climei ,dintr-un anumit areal geografic, era cunoscut inca din antichitate in taoism. Experimentele moderne au atestat acest lucru.Anotimpurile  au reintrat in armonie iar precipitatiile au redevinit normale(chiar in zona subsahariana,dar doar in perimetrul unei singure tari) atunci cand  oamenii au inceput sa cultive iubirea, ingaduinta si bucuria (pt realizarile de valoare ale semenilor lor) in loc de ura,intoleranta sau invidie(vedeti in forum cele patru atitudini corecte pt.impacare cu sine si cu semenii,cele patru atitudini ca sa ramanem polarizati pe iubire iar nu pe ura)

Culegem ceea ce semanam..primim ceea ce dam atat in relatiile interumane,cat si in in raporturile noastre ca organism social cu planeta pe care locuim..

Este vorba de polarizarea constructiva sau distructiva, pt. noi si pt semeni,a emisiei energetice si informationale a fiintelor umane.Un loc cu vibratie pozitiva scazuta atrage rezonant  cataclisme, dezastre climatice,accidente de tot felul..Un om curat,un copil ridica frecventa pozitiva a unui loc…de aceea omul sfinteste si apara locul in care traieste in armonie  cu sine si cu Constiinta Cosmica de dezastre ..Stanislav Lem in Solaris a actualizat modelul antic al Marii Minti(Big Mind);

Toti stim ce important este cuvantul rostit  si rugaciunea dar trebuie sa recunoastem ca faptele si cuvintele fiintelor umane nu sunt decat efecte,fructe ale acestei polarizari afective(tonul agresiv trece  dincolo de cuvinte si starneste reactii ostile).

Fiinta umana nu dispune de mai multe campuri ci doar de unul, care poate fi polarizat pozitiv sau negativ..pe iubire sau ura..


\”Vizitele extraterestre sunt o realitate\”[\”Extraterrestrial visitation is a reality\”,spunea Hermann Oberth]
Puteti sa aflati mai jos opiniile despre OZN ale lui Hermann Oberth , romanul expert in rachete, considerat alaturi de Robert Goddard and Konstantin Tsiolkovsky, unul din cei trei care au deschis era spatiala[HERMANN OBERTH, Romanian and German rocket expert considered (with Robert Goddard and Konstantin Tsiolkovsky) one of the three fathers of the space age]. \”Vizitele extraterestre sunt o realitate\”[\”Extraterrestrial visitation is a reality.\”]

In 1955, Dr. Werner von Braun invited him to the U.S. where he worked on rockets with the Army Ballistic Missile Agency and later NASA. Oberth\’s active interest in UFOs began in 1954:

\”Teza mea este ca farfuriile zburatoare sunt reale si ele sunt nave spatiale dintr-un alt sistem solar.Cred ca e posibil ca ele sa fie pilotate de obsevatori inteligenti, care apartin unei rase care cerceteaza de secole sistemul nostru solar.Cred ca e posibil ca ei sa fie trimisi pt. a duce la indeplinire misiuni de investigare sistematice de larga amploare,mai intai ale oamenilor,animalelor si plantelor,iar mai recent ale centrelor atomice,militare si de productie a armamentului\”;\”It is my thesis that flying saucers are real and that they are space ships from another solar system. I think that they possibly are manned by intelligent observers who are members of a race that may have been investigating our earth for centuries. I think that they possibly have been sent out to conduct systematic, long-range investigations, first of men, animals, vegetation, and more recently of atomic centers, armaments and centers of armament production.\”

(Oberth H., \”Flying Saucers Come From A Distant World,\” The American Weekly, October 24, 1954.)
Puteti sa aflati de pe internet ce spun despre OZN-uri oamenii de stiinta,inginerii,medici,presedintii de state, oficialitati militare si autoritati ale Vaticanului pe:http://www.disclosureproject.org/

DR. CARL SAGAN, Professor of Astronomy and Space Sciences at Cornell University: \”Acum e cat se poate de clar ca Terra nu e singura planeta locuita..It now seems quite clear that Earth is not the only inhabited planet. There is evidence that the bulk of the stars in the sky have planetary systems. Recent research concerning the origin of life on Earth suggests that the physical and chemical processes leading to the origin of life occur rapidly in the early history of the majority of planets.
\”The selective value of intelligence and technical civilization is obvious, and it seems likely that a large number of planets within our Milky Way galaxy – perhaps as many as a million – are inhabited by technical civilizations in advance of our own. Interstellar space flight is far beyond our present technical capabilities, but there seems to be no fundamental physical objections to preclude, from our own vantage point, the possibility of its development by other civilizations.\”

(Sagan, Carl, \”Unidentified Flying Objects,\” The Encyclopedia Americana, 1963.)

2.CUTREMURUL DECLANSAT DE EXPLOZIILE DE LA ROSIA MONTANA IN ZIUA DE 19.09.2006 ESTE DEJA PE SITUL UNIUNII EUROPENE[daca era firesc , cum afirmati dvs.nu aparea dupa exploziile din zona]
Acum imi cereti adresa sitului Uniunii Europene(pe care o puteati gasi in articol http://forum.danmirahorian.com/viewtopic.php?t=32 daca l-ati fi citit , inainte de a va lasa orbit de dogmele pe care le aparati,sa trimiteti mesaje care sunt sub demnitatea unei fiinte care respecta alte opinii).In ultimul e-mail mai sustineti ca seismele sunt intamplatoare,aleatoare si ca statistic e posibil oricand sa fie seisme. Einstein zicea ca:\”Dumnezeu nu se joaca cu zaruri\”[Albert Einstein said:\”God doesn\’t play with dices\”or \”I do not think that God threw dices for his creations\”].

Poate revedeti pagina de mai jos:
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=34341

3.Daca va deranjeaza ca oamenii au aflat ca la exploatarea de la Rosia Montana s-au aruncat in atmosfera , prin explozii gigantice, uriase cantitati de praf radioactiv nu va faceti probleme fiindca stie toata Europa ,ca a crescut radioactivitatea in urma exploziilor de la ROSIA MONTANA(vedeti mai jos compozitia rocilor de la Rosia Montana si Bucium, din care se extrage aurul)
Stephanie Roth [http://blog.360.yahoo.com/blog-j.gQbWo_bqvqldqxn0tjgCxiZmK3AQ–?cq=1]
EuroGold\’s project to develop Europe\’s biggest open-cast mine in Romania\’s Apuseni region is taking hair-raising proportions.
Cyanide extracts gold from ore by making it soluble. But it also makes soluble the other metals in the ore.\” Zeno counts, one finger after other: \”Arsenic, lead, uranium, mercury, iron, nickel, cadmium ..\” Zeno shakes his head and looks out onto the road: \”It\’s mad. Because there are countries like the Czech Republic, Germany, Hungary, Greece and Turkey that have either outlawed the use of cyanide or are advocating to outlaw its use. and what\’s happening here, in the very country where the Baia Mare disaster happened? Companies employing the cyanide leaching method get the red carpet treatment.\” [vedeti in rosu metalele grele din roca aruncata in aer care vor fi dizolvate prin utilizarea cianurilor]

4.PROBLEMA CIVILIZATIILOR ANTERIOARE NU MAI POATE FI ASCUNSA;Toate relicvele de la Mohenjo-Daro si Harappa sunt extrem de radioactive iar obiectele din jur sunt vitrificate sau arse,ca si cum ar fi fost expuse la o caldura intensa ;
Existenta unei mase granitice de mare densitate sub Rosia Montana si Bucium, unde sunt sedimente din Cretacic (exact zonele concesionate) e rocunoscuta in studiile geofizice preliminare :“Geophysical interpretation based on an aeromagnetic survey conducted by the Romanian State Exploration Company suggests that a major granitic pluton lies beneath both Bucium and Rosia Montana\”
http://www.gabrielresources.com/prj-bucium.htm
The Bucium area is hosted within a sequence of Cretaceous sediments,
The Bucium exploration concession is located immediately to the south of Rosia Montana and covers an area of approximately 32.1 square kilometres”.
Concession Size:
Rosia Montana :23.8 square kilometres
Bucium :32.1 square kilometres.
5.Criticati referirea la filmul Planeta Maimutelor ,ca fiind un argument SF fara valoare.In ultimul mesaj scrieti ca argumentele sprijinte se SF nu au valoare.Daca nu stiti aflati acum .Autoritatile din SUA nu au autorizat publicarea unei carti care facea dezvaluiri zguduitoare decat atunci cand autorul a declarat-o SF( ma refer la cartea \”The Catchers of Heaven\”,a Dr. Michael Wolf).Ce ziceti de alt SF:1984 a lui George Orwell? Nineteen Eighty-Four -George Orwell\’s science-fiction novel was adapted for television by Nigel Kneale, one of the most successful television scriptwriters of the era. The previous year he had created the legendary Professor Bernard Quatermass for the popular science-fiction serial The Quatermass Experiment
Planeta Maimutelor face parte din aceasta categorie de mesaje impachetate in SF.Desigur nu ati citit nimic despre descoperirile in domeniul comportamentului realizate de Desmond Morris , autorul bestseller-ului \”Maimuta goala\”(The Naked Ape) si al altei carti celebre \”Gradina Zoologica umana\”(\”The Human Zoo\”) (http://www.desmond-morris.com/ ).Descoperirile urmelor civilizatiilor anterioare similare celor din nordul Indiei au inspirat cartea lui Pierre Boule \”Planeta Maimutelor\”(publicata in 1963 in lb.franceza sub titlul” La planète des singes\” si in lb.engleza:\”Planet of the Apes\’ ) dupa care a fost realizata prima varianta a filmului cu acelasi nume din 1968 [in care a jucat Charlton Heston.Adevarul e asa de greu de crezut incat a fost considerat un SF.Apropos, celebra carte \”The Bridge Over the River Kwai\” dupa care s-a turnat filmul atat de elogiat,este tot a lui Pierre Boule;
http://www.imdb.com/gallery/mptv/1191/9436_0009.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/37/PlanetApesBook.jpg
Filmul a satirizat antropocentrismul actualei civilizatii terestre(care se crede singura specie inteligenta de pe Terra si din Univers) si a reluat ideea creatorului primei bombe atomice[J. Robert Oppenheimer] ca actuala civilizatie nu a facut decat sa redescopere \”focul zeilor\” descris in epopea indiana Mahabharata si atestat de descoperirea relicvelor radioactive de la Harappa si Mohenjo Daro.
J Robert Oppenheimer, the leader of the American team that developed the ultimate \’weapon of mass destruction\’ during the Second World War, was moved to quote Krishna\’s words from the famous Bhagavad Gita, which is one small section of the Mahabharata (\’I am become death, the destroyer of worlds\’) as he watched, on 16 July 1945) the awesome force of the first nuclear explosion devised by man/ Apropo de sincronicitate..Cand a vazut sfera de foc a primei explozii atomice Oppenheimer si-a amintit un pasaj din vechiul scriere sacra a Indiei Bhagavad Gita(o parte din Mahabharata): \”Am devenit moartea,distrugatorul lumilor\”…

(in articolul pe care-l defaimati aveti suficiente link-uri catre obiecte stranii care nu ar trebui sa existe, ce au fost descoperite in diferite mine de pe Terra);
6.Daca doriti sa reduceti impactul exploatarii de la Rosia Montana doar la contaminarea cu cianuri este din cauza ca e posibil sa fiti competent profesional doar in chimie si sa nu vedeti implicatiile uriase la care se face referire in articol(cititi \”Zeita de oricalc\” si \”Lumi Galactice\” ale pilotului militar roman Doru Davidovici)
7.E posibil insa sa ma insel fiindca aveti si unele talente de manipulator atunci cand:
-minimalizati implicatiile anuntate in articol folosidu-va de etichetarea ca SF a intregului articol si recomandati scrierea unei carti pe aceasta tema;
-lansati ipoteza ca informarea oamenilor cu privire la alte implicatii ale exploatarii de la Rosia Montana ar fi o diversiune menita sa discrediteze pe cei ce lupta contra acestei exploatari , care vor fi etichetati drept OZN-isti; articolul ofera munitie celor care doresc ca exploatarea de la Rosia Montana sa fie supravegheata daca nu poate fi oprita din cauza intereselor Euro Gold(aurul dacic a mai intarziat prabusirea unui imperiu-ma refer la cel Roman)
Asa de bine au luptat pana acum atat de multi oameni de buna credinta ca azi se vede din spatiul cosmic craterul urias de la Rosia Montana (pe Google satellite map);
Aveti grija ca intre grupurile care sustin ca lupta contra exploatarii de la RM sunt unele care mimeaza opozitia iar altele cumparate(\”dezbina si stapaneste\”) si acum isi fac CV-uri pt a primi \”burse\” de la cei ce doresc astfel sa le inchida gura;

8.DACA CINEVA ARE ALTE OPINII NU INSEAMNA CA POATE SA JIGNEASCA PE PE CEI CE SUSTIN ALTE PUNCTE DE VEDERE;RESPECTATI DACA DORITI SA FITI RESPECTAT:\”Cel diferit de mine nu ma lezeaza ci ma imbogateste;Celui qui diffère de moi,loin de me lĂ©ser,m\’enrichit;He who is different from me does not impoverish me-he enriches me:(ExupĂ©ry)

9.primesc alte sugestii si opinii pe adresa:danmirahorian@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: