Skip navigation

MORPHOGENETIC FIELD TECHNOLOGY AND 2 D PYRAMID ANTIVIRAL EFFECT AND DNA REPAIR/TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTUL ANTIVIRAL AL STRUCTURILOR PIRAMIDALE IN 2-D(Graal Star-QI MAGEN STAR) SI 3-DIMENSIUNI

1.Efectul antiviral al undelor de forma produs de piramide este doar o aplicatie a tehnologiei campurilor morphogenetice produse de structurile cavitare descoperita si utilizata de insecte pentru a controla timpul, spatiul,gravitatia,invizibilitatea si proliferarea organismelor patogene… Savantul rus Viktor S. Grebennikov,care si-a dedicat intreaga viata studierii insectelor[entomologiei],a descoperit ca aceste organisme sociale construiesc cuiburi [stupi,colonii,orase] a caror energie de forma inhiba atat cresterea plantelor[pt.ca radacinile acestora sa nu le invadeze locuintele] cat si proliferarea altor organisme patogene-este impiedicata infestarea cu ciuperci,mucegaiuri,bacterii si virusuri ..Cu alte cuvinte lupta impotriva invaziei organismelor patogene nu se realizeaza doar pe cale chimica[albinele folosesc \”propolisul\”] ci mai ales cu ajutorul undelor de forma.

Efectul Structural al Cavitatilor

Cuiburile construite de insecte din ceara,argila sau celuloza sunt cavitati ce emit un camp de forma(botezat:\’morphogenetic field\” de biofizicianul Rupert Sheldrake): http://www.experiencefestival.com/morphogenetic_fields

http://www.experiencefestival.com/a/Morphic_fields/id/10320

vedeti si Global Consciousness Project (GCP)

http://noosphere.princeton.edu/

Campul de forma nu e ecranat de obstacole materiale

Savantul rus Viktor S. Grebennikov a denumit \”campul de forma emis de cavitati\”Efectul Structural al Cavitatilor[CSE-CAVITY STRUCTURAL EFFECT]si a constatat ca acest camp trece prin orice obstacol(zid,ecrane din plumb)[si poate fi detectat fara atenuari dupa interpunerea oricarui baraj material]. Ulterior Viktor S. Grebennikov a descoperit ca sursa acestui camp[cuibul de viespii,spirala ADN,piramidele in 2 si 3 dimensiuni,\”Sceptrul lui Thot\”,tefillin],lasa in locul in care s-a aflat o amprenta[fantoma] detectabila multa vreme dupa ce a fost luata din acel loc[fenomenul de imprintare a matricii spatiului si a timpului a fost pe larg investigat pt.ADN].

Trebuie remarcat faptul ca nu oamenii[chinezii] sunt autorii descoperirii hartiei,ci insectele precum viespiile,care cu ajutorul unor enzime din saliva transforma lemnul in hartie..

Viktor S. Grebennikov a mai descoperit ca prin forma lor florile emit \”campuri de forma\”CSE pt a atrage insectele polenizatoare[chiar si o imitare a formei specifice a unei flori realizata din hartie atrage insectele specifice in lipsa culorii sau a parfumului (heterohormoni, feromoni)] .

Misterul orientarii insectelor(albinelor) a gasit un raspuns neasteptat.

Intr-o dimineata savantul rus Viktor S. Grebennikov a mutat un stup de albinele din gradina intr-o veranda,unde exista o singura cale de acces. Toata ziua albinele s-au intors in stup fara probleme,dupa ce vizitau vechiul loc de amplasare[sursa fantoma continua sa emita dar mai slab decat stupul].Evenimentul surprinzator s-a petrecut dupa apusul Soarelui. La intoarcere albinele \”incercau sa treaca prin peretii si geamurile din jurul casei\”exact pe directia intrarii in stup(urdinisului)\”, indicand faptul ca foloseau pt.orientare \”ca pe un far\”campul de forma emis de fagurii din stup, care trecea neperturbat prin obstacolele materiale(peretii casei)…

Tehnologia viitorului va folosi sisteme de accesare a informatiei din Banca de Date a Universului[BDU]

Tehnologia campuri morphogenetice ori de forma a fost cunoscuta si aplicata de civilizatiile care ne-au precedat pe Terra in directii diferite decat cele pe care le atribuim azi piramidelor descoperite pe toate continentele.

Transformarea tetraedrului(piramidei triunghiulare regulate)in piramida in doua dimensiuni:

De curand am postat pe forum Yoga Sutra- Aforismele Yoga ale lui Patanjali(Regulile de Aliniere) unde se face referire la controlul tanmatras(elementul subtil)rupa(forma) [vedeti cele 25 de tattva(principii;straturi;elemente) din Samkhya pe situl: http://site.neogen.ro/dmtao/files/pp_253778.html

sau in cartea lui Sergiu Al-George-\”Filosofia indiana in texte\”,pag.129-131,Ed.Stiintifica, Bucuresti, 1971] pentru realizarea invizibilitatii:

YS 3.21. Capacitatea invizibilitatii(antar-dhana) se realizeaza prin samyama asup
ra tanmatra-rupa(elementul subtil al formei)kaya(invelisului material;corpului) ce suspenda facultatea de a fi vazut gratie intreruperii contactului dintre ochi si lumina reflectata;

Pt a vedea celelalte aforisme in care a fost condensata cunoasterea civilizatiilor care ne-au precedat intrati pe link-urile de mai jos:

NOU! Vedeti situl Yoga Sutra pe:

http://site.neogen.ro/dmtao/

http://forum.danmirahorian.com/viewtopic.php?t=29

http://forum.danmirahorian.com/viewtopic.php?t=11

http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=20

Dar lucrurile au condus la alte descoperiri senzationale ceea ce atesta ca insectele,cele mai vechi specii vii care au supravietuit multor cataclisme globale,au accesat colectiv Banca de Date a Universului..Insuccesul SETI[cautarii comunicatiilor inteligentelor extraterestre] este o dovada indirecta ca toate civilizatiile galactice evoluateau renuntat de mult la comunicarea ce utilizeaza drept vector campurile electromagnetice [care nu ofera un transfer in timp real si sunt usor de perturbat de furtunile magnetice planetare si intergalactice] si folosesc domeniul realitatii in care se afla Banca de Date a Universului[BDU].

Unele specii de insecte de pe Terra acceseaza domeniul realitatii in care se afla Banca de Date a Universului[BDU]care le confera accesul la controlul timpului si al spatiului detalii in articolul: \”Fenomene biologice de antigravitatie asociate cu invizibilitate la insecte\” vedeti link-urile de mai jos:

NATURAL PHENOMENA OF BIOLOGICAL ANTIGRAVITATION ASSOCIATED WITH INVISIBILITY IN INSECTS & GREBENNIKOV\’S CAVITY STRUCTURAL EFFECT

(\”Flight\” – V chapter from the book \”MY WORLD\” by Viktor S. Grebennikov )

In the spring of 2001 Viktor S. Grebennikov has died. … Viktor S. Grebennikov is the scientist – naturalist, professional entomologist, gifted painter and, on the whole ..[/b].[/color]

http://www.amasci.com/greb/greb2.html

Pentru corelatia dintre Tefillin si punctele de acupunctura vedeti linkul de mai jos :

http://www.koshertorah.com/PDF/tefilin.pdf#search=\’Tefillin%20acupuncture\’

http://handyworks.com/public/tefillin.pdf

http://www.drstevenschram.com/links.html

Despre Sceptrul lui Thot

http://www.amasci.com/greb/greb2.html

Dispozitivul de vindecare realizat de profesorul Otto Kornscheltdin Leipzig in urma cu 100 de ani

http://wmsn.net/howto/grebennikov.htm

http://tuvok1.tar.hu/antigrav/greb/greb.htm

2.Efectul antiviral al undelor de forma[inerton field]produs de piramide cu diferite rapoarte a/h[a=latura;h=inaltimea piramidei] a fost investigat de cercetatorii din Rusia 1.1.S-a investigat efectul antiviral al piramidelor si s-a obtinut protejarea de gripa a Moscovei prin doua modalitati:

a)piramide;

b)obiectele din granit[cristal,metal] incarcate-modificate in piramide au fost aplasate sub forma de inel in jurul Moscovei si au condus la scaderea dramatica a cazurilor de gripa in ultimii doi ani.

Incarcarea obiectelor tinute in piramide conduce la modificari la nivel nanostructural

Va rog sa vedeti imaginea taisului lamei de ras la microscopul electronic inainte si dupa influenta exercitata de campul de forma emis de piramida care atesta modificarea organizarii la nivelul nanostructurii pe site:

http://www.gizapyramid.com/DrV-article.htm

Ring-type outlines from chunks of granite and crystal, which were under an exposure in the pyramid, have been circulated around Moscow and the Moscow region since the end of 1997. By the beginning of 1999, it has made about 40 such rings. Each ring contains from 50 up to 300 rocks with total weight from 20 to 200 kg. It is anticipated that the odds of an appearance of any epidemics will drop with each year that is well visible already in an example of the influenza in the last two winters. The younger the age, the more intense is the effect.

pentru detalii accesati linkul:

ON THE WAY TO DISCLOSING THE MYSTERIOUS POWER OF THE GREAT PYRAMID

http://www.gizapyramid.com/DrV-article.htm

3.Piramidele plane in 2-D de genul Qi MAGEN STAR restabilesc energia vietii ,repara ADN-ul,cresc capacitatea sistemului imunitar al celui care le poarta,inhiba virusii,bacteriile,ciupercile si mucegaiurile pe o zona de 6 m[din aceasta cauza marul din imagine nu si-a schimbat aspectul timp de trei luni],reda vitalitatea produselor cu care ne hranim si incarca apa la cel mai mare nivel posibil in 12 secunde.

IMAGINI PE:http://www.danmirahorian.ro/forum/viewtopic.php?t=16&start=0&postdays=0&posto…

3.1.Detalii privind piramidele in 2 Dimensiuni

REDESCOPERIREA SFANTULUI GRAAL-LOTUSUL INIMII QI MAGEN STAR-HOLY GRAIL VORTEX IS A 2-D PYRAMID- A SCALAR SPINORIAL WAVE MODULATOR KNOWN AS HOLY GRAIL VORTEX ,SOLOMON SEAL,STAR OF DAVID,SHREE YANTRA.

FRACTALIC ANTENNA & SCALAR WAVE FIELD GENERATOR USING BIOMAGNETIC GOLDEN RATIO[phi]

Qi Magen Star sau Vartejul Sfantului Graal este un stravechi instrument energetic utilizat in Atlantida-cautati Quantum Star

http://home.wolfsburg.de/schaefer/qantmst2.htm

Channeled Information – The Quantum Star – Oslo – 1995

http://home.wolfsburg.de/schaefer/chan_inf.htm

http://home.wolfsburg.de/schaefer/qstar_mg.htm

Qi Magen Star sau Vartejul Sfantului Graal poate fi utilizat in pentru a echilibra ��i regenera sistemele energetice ale plantelor,animalelor ��i ale omului. Qi Magen Star este un dispozitiv unic eficient pentru a repara ADN-ul ��i structura apei ��i pentru a elibera de stress; Qi Magen Star incarc�� centrele energetice ale corpului energetic subtil(chakras) ��i amplific�� senzatia de bucurie,pace ��i vitalitate,ceea ce promoveaza buna dispozitie.
Dr. Lee Lorenzen si Dr. Masaru Emoto au cercetat apa in stare lichida aflata intre membranele celulare ��i au observat un model hexagonal bine definit al moleculelor de ap�� care este raspunzator de repararea structurii ADN ��i de mentinerea de comunica��iilor intra ��i inter celulare. Qi MAGEN Star Modulator este proiectat folosindu-se vortexul retelei hexagonale fractalice a cristalului de apa,un vartej a carui putere este amplificata daca se respecta \”Proportia de Aur\”(Phi=0,618).

Qi MAGEN Star este un circuit imprimat complex,cu 4-straturi, fiecare strat con��inand doua circuite in forma de spirala alcatuite din 32 de triunghiuri echilaterale,care sunt interconectate cu straturile care le urmeaz��.Prin modificarea interconexiunilor dintre circuite s-a ajuns la 96% capacitate de reparare a ADN-ului si de regenerare fata de 84% (a variantei norvegiene-Quantum Star) si de 86%(a variantei americane-vedeti \”Lotus Project\”).

Pe suprafa��a pl��cii se afla vortexuri magnetice triunghiulare,pozi��ionate in nodurile de for���� ale celor 6 milioane de triunghiuri. In varianta extern�� Qi MAGEN Star Modulator m��soar�� 11 x 11 cm. In varianta intern�� pentru Qi MAGEN[Generatorul de pulsuri magnetice terapeutice rezonante] modulatorul m��soar�� 4×4 cm.Calcularea varia��iilor diferitelor structuri geometrice cuprinse in modulator dau 6 milioane de combina��ii.

De fiecare dat�� cand dou�� sau mai multe linii se intersecteaz�� apare un mic vortex. Actualul model al Qi MAGEN Star se bazeaz�� pe biologia cuantic�� a undelor scalare care au capacitatea de a se propaga prin oricare form�� a realit����ii multidimensionale ��i de a transfera informa��iile imprintate pe undele scalare modulate .

Important . . .

Ca s�� lucreze nu e necesar s�� conect��m la nimic Qi MAGEN Star Modulator !

Campul generat de Qi MAGEN Star se autosus��ine, iar dispozitivul poate fi ��inut simplu in palm�� , poate fi amplasat pe o anumita zon�� a corpului sau poate fi folosit ca suport pentru o substan���� pe care dorim s-o activ��m(apa,cristal,remediu homeopat,ulei volatil). In plan��a alaturata se vede c�� generatorul scalar Qi MAGEN Star readuce in actualitate tradi��ia din Atlantida(Quantum Star) redescoperit�� si utilizata in antichitate(Solomon Seal;David Magen;Holy Grail;Shree Yantra) .

Structura Lotusului cu 12 petale al centrului energetic subtil Anahata Chakra este similar�� Qi MAGEN Star.

Azi tehnologia Holy Grail Vortex e utilizat�� de Lotus Project,de Quantum Star, de Psitronic Wave Modulator ,dar ��i sub forma modern�� a talismanelor si a piramidei bidimensionale a lui Patrick Flanagan(vedeti plansa).Dup�� cum se observ�� in imaginile alaturate Qi MAGEN Star este o piramid�� plan�� care genereaz�� dou�� structuri piramidale gemelare in rota��ie levogir��-vedeti intrarea in site:

http://www.danmirahorian.ro

care ac��ioneaz�� benefic folosind energia cosmic�� omniprezent��.

Qi MAGEN Star poate fi conectat la Qi MAGEN [Life Force Magnetic Generator of Resonant Therapeutic Pulses], dar si la orice calculator,sau sistem audio stereo,precum un CD player, folosindu-se borna pentru c����ti audio(cu aceeasi impedan���� rezistiv��).

Qi MAGEN Star se poate conecta la orice generator de tip Rife Machine, creand un\” difuzor cosmic sau etheric \” cu efecte spectaculoase. Atunci cand Qi MAGEN Star este conectat la un echipament stereo,amplific�� ��i extinde de la 5 la 20 ori,efectele terapeutice ale inregistrarilor pe CD sau casete[muzica,ritmuri terapeutice specifice fiecarei disfunc��ii;sunt poten��ate afirma��iile verbale pentru vindecare sau sugestiile folosite in medita��ia pilotat��]

Qi MAGEN Star revitalizeaz�� apa,cristalele,remediile ��i alimentele in 12 secunde.
Daca este purtat in contact cu trupul dispozitivul Graal Star nu se imprumut�� altor utilizatori.

Qi STAR Modulator energizeaz�� echilibreaz�� ��i armonizeaz�� hrana,apa, tincturile,remediile homeopate ��i Bach Flower Remedies.

O sinergie intre focalizarea inten��iei ��i inalta tehnologie Qi MAGEN Star amplifica efectul benefic al energiei orgonice,a dispozitivelor orgonice si a cristalelor. R����ina folosit�� in circuitele imprimate genereaz�� o matrice care are capacitatea s�� atrag�� ��i s�� capteze energia orgonic�� a��a cum au demonstrat-o cercetarile lui Wilhelm Reich in anii 1930-40 si prezentate in cartea sa,\”The Cancer Biopathy\”. Combinatia dintre r����in�� ��i circuitele metalice e cunoscut�� sub numele de \”orgonite\”. Mul��i oameni au observat efecte pozitive in prezenta acestor generatori orgonici. Starea de bine ��i emo��iile tind s�� se ridice.Unii oameni care au probleme s�� adoarm�� au relatat c�� dorm mai bine si mai profund cu un generator de energie orgonic�� in camera de dormit iar plantele incep s�� creasc�� mai viguros.

Bazata pe stravechile principii ale GEOMETRIEI SACRE cuprinse in Floarea vietii[vezi plansa si linia orizontala de sus din :www.danmirahorian.com ] Qi MAGEN Star este o puternic�� unealt�� energetic�� din Atlantida folosit�� in antichitate sub numele de DAVID MAGEN[din lb.ebr.lit.:SCUTUL(Steaua) lui DAVID],\”Sigiliul lui Solomon\”,Sfantul Graal[Holy Grail] Vortex .

Qi MAGEN Star Scalar Vortex Wave Modulator lucreaz�� ca un canal spinorial[\”Vortenna\” channel] de comunicatie energetic�� si informationala intre planul fizic si cel energetic subtil al realitatii,reproducand tehnologic func��ia chakrelor[orthotehnologie].Qi MAGEN Star se intemeiaz�� atat pe cunoa�
terea profunda a caracterului holografic al realitatii[al unitatii dintre macrocosmos si microcosmos:\”ceea ce este sus este asemenea cu ceea ce este jos\” ] dar si pe cunoasterea esoteric��,metafizic��, transmisa prin marii mediumi[ \”channeled information\”], o cunoastere care sustine principiile care guverneaza noua fizica cuantica a transferului interdimensional. Unele teorii moderne sugereaza ca forma geometrica de fractal triunghiular utilizata de Scalar Spinorial Wave Modulator genereaza un camp MERKABA sau MIRAKABA(MIRA =Campuri de Lumina care se rotesc in sens contrar-levogir si dextrogir;Counter Rotating Fields of Light, KA – Spirit, BA – Trupul sau Corpul material;Body) despre care cercetatorii considera ca se afla in inima oricarui cod ADN.Campul rezultant generat interactioneaza cu biocampul uman si cu energiile electromagnetice si cosmice.

Se produce un vortex[vartej],care este capabil sa echilibreze si armonizeze toate celelalte tipuri de vartejuri cum ar fi chakras si centri energetici umani secundari,de pe canalele energetice(in lb.skrt.:nadis;in lb.chinez��:jing;lo) utilizate in acupunctura..presopunctura, reflexoterapie,moxibustie,tatuaj ritual sau terapeutic..

Qi MAGEN STAR Scalar Vortex Wave Modulator este un instrument folositor pentru trezirea potentialului nerealizat inscris in ADN si pentru a realiza realinierea si revenirea la cea mai perfecta structura a ADN-ului,adica pentru restabilirea capacitatilor organismului de regenerare si intinerire..

In cursul testarilor am descoperit ca modulatorul Qi MAGEN Star are un efect pozitiv asupra blocajelor fizice si emotionale si ca amplifica energiile pozitive si formele gand stimuland creativitatea si intuitia.

Qi MAGEN Star s-a dovedit foarte eficient pentru purificarea,reincarcarea si pentru programarea mentala a cristalelor ori pentru reincarcarea si curatarea bioterapeutilor.Forma hexagonala a Qi MAGEN Star nu numai ca genereaza un puternic vartej[vortex],dar creaza si o retea subtila care repara structura apei[vezi structura hexagonala a apei si a fulgilor de zapada in dreapta plansei] si structura ADN.S-a constatat ca geometria celor 128 de triunghiuri intretesute ale Qi MAGEN Star repara reteaua Hartman din zonele de locuit perturbate.

Aceste forme hexagonale rezoneaza de asemenea cu arhetipurile si cu puternicele forme gand cosmice inregistrate in Akasha din timpuri imemoriale.Aceste arhetipuri au puterea de a trezi sincronizarea cu ritmurile fundamentale ale naturii[Timpul ca unda purtatoare;Adevarul] care se afla sau canta inlauntrul fiecarei fapturi.Restabilirea sincronizarii cu Natura din noi are drept efect declansarea proceselor de vindecare si de regenerare..

Qi MAGEN Star sparge inlantuirea in timp si spatiu si dizolva orientarea unilaterala spre realitatea terestra, ca unica realitate.

Din cauza formei perfecte are puterea de a declansa o gandire integratoare care sa unifice toate conceptele contrare,ce caracterizeaza lumea multiplicitatii .Din cauza ca toate formele fizice se pot obtine din geometria triunghiurilor Qi MAGEN Star este ca si apa in rezonanta cu temelia informationala a intregii vieti si a formelor vizibile.

Noi am constatat ca vartejul creat de Qi MAGEN Star poate reduce stressul fizic si mental cu 30 pana la 80% prin interactiunea cu sistemul nervos autonom, ce poate fi masurata prin testul HRV[Heart Rate Variability;Variatia Ritmului Cardiac].

Repararea ADN si protectia antivirala este amplificata prin realizarea unei interfete intre dispozitivele electromagnetice generatoare de impulsuri terapeutice si cele care folosesc tehnologia undelor de forma;deja sunt proiectate aplicatii care deschid accesul civilizatiei de pe Terra la capacitatile inimaginabile ale tehnologiei si ale medicinii viitorului care va utiliza domeniul domeniul realitatii in care se afla izvorul intregii realitati manifestate si Banca de Date a Universului

Morphogenetic Fields/

http://forum.danmirahorian.ro/viewtopic.php?t=4

http://blog.360.yahoo.com/blog-653EnwYhYrSkZuRS7wyjYGOXtJOU8t09x5E-?cq=1

Morphogenetic fields are basically non-physical blueprints that give birth to forms.According to its founder, the biologist Rupert Sheldrake, a morphogenetic field, is an equivalent to an electromagnetic field that carries information only, not energy, and are available throughout time and space without any loss of intensity after they have been created.Morphogenetic fields are created by the patterns of physical forms. They help guide the formation of later similar systems where a newly forming system \”tune
s into\” a previous system by having within it a \”
seed\” that resonates with a similar seed in the earlier form.

Morphogenetic fields can be used to describe how the human consciousness is shared. The Morphogenetic fields therefore play the main role in the idea that humanity at one point in time will go thru a dramatic collective shift in consciousness. A shift that will happen when the critical mass for a shift is reached, or in other words, when a certain number of spiritually awakened individuals are reached.

The study of morphogenetic fields is an attempt to scientifically document and describe how the human consciousness is shared. The Morphogenetic fields also plays the main role in the idea that humanity at one point in time will go thru a dramatic collective shift in consciousness. It will happen when the critical mass for a shift is reached, or in other words, when a certain number of spiritually awakened individuals are reached

According to its founder, the biologist Rupert Sheldrake, a morphogenetic field, is an equivalent to an electromagnetic field that carries information only, not energy, and are available throughout time and space without any loss of intensity after they have been created.

Morphogenetic fields are created by the patterns of physical forms. They help guide the formation of later similar systems where a newly forming system \”tunes into\” a previous system by having within it a \”seed\” that resonates with a similar seed in the earlier form.

Morphogenetic fields can be used to describe how the human consciousness is shared. The Morphogenetic fields therefore play the main role in the idea that humanity at one point in time will go thru a dramatic collective shift in consciousness. A shift that will happen when the critical mass for a shift is reached, or in other words, when a certain number of spiritually awakened individuals are reached

Joe Parr, COORDINATOR OF EXPERIMENTAL PROJECTS

Joe is an electronics engineer with over 40 years experience, inventor of the gamma ray transducer, and holds a law degree. He has wintered in Antarctica twice, once at the South Pole during DF75 and once at Palmer Station during DF78. In October of 1978, while Joe was at Palmer Station, he discovered the Gamma Ray Transducer. He has also wintered once at Thule Greenland and has been involved in 8 major projects throughout the world.

Joe Parr is one of the few people who has spent an entire night on two separate occasions (1977 & 1987) on top of the Great Pyramid conducting electrical, magnetic, and radioactive measurements all night long. It is interesting to note that through all this travel and research Joe has Marfan\’s Syndrome. He has also attributed some healing due to his work and proximity to the Great Pyramid.

He has done some incredible experiments with rotating pyramids, electro-magnetic and radioactive sources.

Joe Parr discovered interesting physical phenomena happen because of the shape of the pyramid. Joe has discovered and measured an energy field that forms around the pyramid. He sometimes calls this energy field a bubble or orb. This energy field can be strengthened or weakened by certain kinds of energy.

A pyramid normal has this bubble or energy field around it but it may not be very strong or measurable. Joe has measured this energy field for over 20 years and found out that it varies with the 11 year sunspot cycle. Joe developed an elaborate experimental setup. By rotating a pyramid in an alternating magnetic field, he can increase the energy to this bubble so you can do experiments with it and see what kind of effect it has.

This increase in energy to the energy field causes the bubble to become opaque (that is it starts to block energy fields from passing through it – shielding). Joe discovered that it can partially block all known energy fields (gravity, electromagnetic, and radioactivity). It also appears that objects in the bubble as measured with sensitive equipment during this time lose weight. Joe actually placed radioactive sources, radio frequency sources, and magnetic sources inside the pyramid and measured the shielding of these sources by the energy field or orb.

Joe has done over 55 experiments which seems to indicate that this pyramid can pass through physical objects. Thus, Joe thinks it enters hyperspace at this time. Thus, it does not occupy the same physical space but is now in another spatial dimension, which we call HYPERSPACE.

COMMENTS ON LEY LINES by JOE PARR

(INTRODUCTION BY DIRECTOR JOHN DESALVO)

INTRODUCTION BY John DeSalvo, Ph.D.

Joe Parr\’s discovery of identifying Ley Lines scientifically may be the most important discovery substantiating the existence of this phenomena. As far as I am aware this is the first scientific verification that these lines exist and can be quantified using scientific equipment.

Ley Lines were first proposed back in 1921 by Alfred Watkins from England. He noticed that ancient ruins appeared to fall in straight lines. He also discovered that hilltops, churches, standing stones, castles, buried mounds, etc seemed to be connected by these lines. His study of Ordnance Survey maps convinced him that these places were intentionally built along straight lines. He was the first to call them Ley Lines and his work was first published in 1925 in a book entitled \”The Old Straight Track\”. What actually are Ley Lines? No one knows for sure but some speculate that they are paths of unknown energy that run through the earth in straight lines. They also speculate that people from our ancient past had means of identifying these lines through a psychic sense or primitive apparatus (like a dowsing rod) and were attracted to these sites. Thus, they would build their monuments or have their religious sites associated with these lines. Up to now, the study of Ley lines has been categorized as a psychic or paranormal phenomena and placed in the same category as dowsing. Joe Parr\’s discovery brings new hope to this area. If these Ley Lines can be scientifically identified, it would open the door to further studies and knowledge about this phenomena. Joe Parr has once again brought new scientific light to an area that has been dormant for many years and I hope this area continues to be investigated by Joe Parr and other scientists.

John DeSalvo, Ph.D., Director

Great Pyramid of Giza Research Association

LEY LINES by JOE PARR

On January 25, 1987 a field survey was conducted for Bethe Hagens, Professor of Anthropology, Governors State University, Illinois. The survey was for the \”Planetary Grid System\” mapping of Ley lines. Up until this date there has been no physical evidence that these lines exist, except on maps. Dr. Hagen\’s jumped at the chance to have somebody volunteer to take sophisticated equipment into the field to a location where she indicated two of these lines crossed. To take measurements inside and outside could actually prove they exist. The location chosen was in the valley near Bakersfield California. A General Radio Fast Fourier Spectrum Analyzer was used with an air dielectric large coil of wire. All readings were taken at fixed locations with the coil laying flat on the ground 30 feet from the analyzer. Readings were taken at locations like;

Gorman, Mettler, Fort Tijon, Hungry Valley road and Templio road. Signal levels below -80 db were recorded from 1 Hz to 32 Hz and 146 Hz to 152 Hz. There was no noted variation on any reading, inside or outside the theorized lines

Studies with the Pyramid shape have shown during specific times the shape is sensitive to 90 Hz. To test this a receiver tuned to 90 Hz with 3 db points at +/- 1 Hz was built. The receiver had a gain of 135 db. When completed the receiver monitored a pyramid for months without even the slightest whisper! Another bust!

A trip to Las Vegas was planned with a fellow Ham radio operator and it was decided to take the coil from the survey and mount it on the vehicle roof, install the receiver inside with headphones and the co-pilot could amuse himself. The end result for the most part was silence except out on the desert while driving 70 mph, the silence would occasionally be broken by a noise lasting a few seconds. Another bust.

It wasn\’t till an e-mail entitled; Tapping the Aethers Spin Power was forwarded to me. In the report he mentioned a momentum of 91.66 rps. Suddenly the above information came back to me. A Ley line could be like a magnets field, it does no work until you cross it! A Ley line may never betray it\’s location without crossing it fast enough to induce a voltage into a large enough coil. 90 Hz might have indicated a specific line width. Dr. Hagens indicated that some lines could be miles across.From study of the Orb certain similarities could exist to the Ley lines. For example; The boundary of the Orb which separates the inside from our space on the outside has one interesting feature. You can pass through the boundary to the inside without even a slight whimper, but as you depart and re-enter our side a reaction occurs causing the Orb to vibrate over it\’s full surface area. Since space inside the Ley line must be identical to that outside it would explain why only occasional signals would be detected as one drove through the boundaries.

http://www.gizapyramid.com/BIO-Parr.htm

To contact Dan Mirahorian email: danmirahorian@yahoo.com

Mirahorian[discipol Coanda],Strapungere in terapia maladiilor,Qi Magen,Generator de Pulsuri Magnetice Terapeutice Scalare Rezonante care reproduc Energia Vitala[Qi];H
oly Grail Magnetic Vortex;Qigong;Taoism[Tao Te Ching-\”Calea spre Cer si Putere\”;text in lb.chineza variante Wang Bi,Mawangdui, Guodian]dictionar de termeni, traducere, inregistrarea pe CD a lecturii textului realizata de trei maestri Qigong;semnificatia Cap56-\”Cel ce stie nu vorbeste;cel ce vorbeste nu stie\”];Instructiuni de Centrare[Yoga-Sutra];Shiva-Samhita; Relaxare Pilotata auditiv[CD+Manual]pt.vindecare,reprogramare[cresterea perfomantelor sportive intelectuale,artistice, slabire]si Centrare in Banca de Date a Universului[descoperire de sine;autocunoastere si autocontrol,trezire;\”a doua nastere\”];Unitatea structurii stratificate a Terrei si a Stelelor; Matricea precursorilor pentru predictie seismica;Viitoarele harti ale Terrei dupa schimbarea axei;

MIRAHORIAN[A DISCIPLE OF HENRY COANDA]

A ROMANIAN BREAKTHROUGH:QIMAGEN[ QI= LIFE FORCE;MAGEN=MAGNETIC GENERATOR] FOR RESONANT THERAPEUTIC PULSES] A DEVICE FOR HEALING AND REGENERATION USING Qi MAGEN STAR-HOLY GRAIL MAGNETIC VORTEX?;Imprinted water for Healing and regeneration; Acupuncture; Qigong;Homeopathy;Yoga-Sutra[Centering Rules];The way to Heaven and Power[Tao Te Ching;Dao De Jing]a new interpretation of Lao Tzu[Lao Zi] using Wang Bi,Mawangdui and Guodian text variants;see chap.56\”The one who speak do not know;The one who knows do not speak\”[a new translation & interpretation : \”The one who is aware centered[who is in the place of God (\”enlightened vertical communication room \”) do not talked;The one who talk is not centered(is in the little horizontal communication room of consciousness]; Guided relaxation for healing[trigger self-healing ],reprogramming[improving performances] and centering in the Data Bank of the Universe[CD&Handbook]-the method of Socrates[maieutics] for realising the\”Second Birth\”,to rediscover ourself,to free ourselfes from false identifications;Jesus method of \”Word Seeding\”;Geophysics-Earth\’structure-the Unity between Stars and Planets;Future Earth\’maps; published books;therapeutic CD\’s

Va rog sa vizitati paginile de la adresele de mai jos/Please visit the web pages:

http://www.psi-sciences.com

http://www.psi-science.com

http://www.danmirahorian.com

http://site.neogen.ro/numaitu/

http://site.neogen.ro/onlyyou/

http://site.neogen.ro/dmtao/

http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=20

http://dmtao.blogspot.com/

http://mirahorian-graal-star.blogspot.com/

Levitation and Invisibility in Insects on:http://www.keelynet.com/greb/greb.htm

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: