Skip navigation

QI MAGEN STAR(GRAAL STAR-HOLY GRAIL VORTEX)REDESCOPERIREA SFANTULUI GRAAL
QI MAGEN STAR(GRAAL STAR-HOLY GRAIL VORTEX)REDISCOVERY OF THE HOLY GRAIL

Ce este Qi Magen Star si pe ce principii functioneaza?

E dificil sa prezinti un dispozitiv complex care foloseste tehnologia undelor scalare  si a campurilor morphogenetice care se afla in conexiune cu unda purtatoare a timpului si aceasta intr-un mod care sa fie pe intelesul tuturor .
NICI TELEVIZORUL NU E PE INTELESUL TUTUROR SI E FOLOSIT DE TOATA LUMEA

Qi Magen Star – Vârtejul Sfântului Graal reprezinta redescoperirea unui generator fractalic interdimensional folosit de civilizatiile anterioare de pe Terra[Lemuria, Atlantida] pentru repararea apei, ADN-ului,dar si pt. vindecare si prelungirea vietii. Acest dispozitiv tine cont de structura in 6 axe,niveluri si straturi ale apei,ADN si timpului

 Qi Magen Star este o \”piramida in 2 dimensiuni\”,adica un dispozitiv ce moduleaza undele scalare spinoriale (botezate de cercetatorii din Rusia \”camp de inertoni\”) folosind tehnologia campurilor morphogenetice si proportia biomagnetica a numarului de aur (phi).
Qi Magen Star apeleaza la structura in 6 axe a Lotusului Inimii(Anahata Chakra)) cunoscuta si utilizata de civilizatiile  terestre anterioare(Vârtejul Sfântului Graal ) si extraterestre [vedeti \”Proiectul Lotus\”in Forumul sitului] pt repararea structurii apei si ADN-ului .Qi Magen Star(Graal Star) reprezinta materializarea celor 6 straturi ale universului manifestat(atomi;fiinte vii:meridiane de acupunctura;chiar\”Legea celor 5 Elemente\” nu este  decat o infasurare a celor 6 niveluri sau miscari  care a condus la pierderea celui de-al saselea deget) .

Mai jos se vede schema de alcatuirea a temeliei universului manifestat(atomul in sase straturi stabile) si decodificarea chineza realizata in Yi Ching(Cartea Mutatiilor) in cod binar pe 6 linii(corzii vibrante;strings)

Cele 6 Mari Meridiane de acupunctura sunt rezultatul cuplarii celor 12 Meridiane Locale(mana-picior) .Repartizarea in timp  a circulatiei energetice(2 ore pt fiecare  din cele 12 meridiane locale) acopera ciclul de 24 de ore de functionare

Legea celor 5 Elemente sau Miscari(wu xing) este doar o aparenta datorata infasurarii celor 12 meridiane in cele 5 straturi ramase in universul nostru fenomenal;4 straturi sunt ocupate o singura data de un meridian Yin si de unul Yang(4×2=8 meridiane) in timp ce in stratul focului  apare exceptia sau dublarea(avem doua  focuri:imperial si ministerial) si doua meridiane Yin si doua Yang,adica 4 meridiane);total=12 meridiane

 Qi Magen Star apeleaza la structura in 6 axe  ale undei purtatoare a timpului si la simbolul antic al lui Dumnezeu[vedeti mai jos date despre \”timp ca izvorul de viata al universului\”in mesajul civilizatiei Iarga].

 

Pentru detalii privind cuplajul prin forma la \”izvorul de viata al universului\” vedeti piramida in forma de tetraedru de pe planeta Iarga,care este cuplata la unda purtatoare a Timpului pe situl:
http://www.galactic-server.com/rune/iarapdx1.html
http://www.galactic-server.com/rune/iarapdx2.html

Dispozitivul activ care reproduce centrul energetic subtil(chakra)al inimii(anahata)sau Lotusul Inimii

este o proiectie in plan a unui tetraedru regulat[piramida avand drept baza un triunghi echilateral] ,care prin forma si material este cuplat cu izvorul de viata al universului

Pt.detalii privind tehnologia undelor de forma vedeti articolul din Forum privind piramidele in doua si trei dimensiuni si cercetarile lui Henri Coanda si  Patrick Flanagan asupra celor 6 axe in structura apei si a ADN-ului;

see below Henri Coanda on 6 axis structure of water and DNA:
 

Imaginea piramidei plane a lui Patrick Flanagan de pe situl:http://revolvingpaintdream.com/sensor.html

 

TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTUL ANTIVIRAL AL STRUCTURILOR PIRAMIDALE IN 2-D SI 3-DIMENSIUNI
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=4

Qi Magen Star – Vârtejul Sfântului Graal repara structura apei si ADN-ului si reprezinta o redescoperire a tehnologiei campurilor morphogenetice utilizata inca din antichitate in Egipt[Sceptrul lui Thot-zeul stiintei si al magiei],in Iudeea[Scutul(Steaua)lui David,Sigiliul lui Solomon,Tefillin],in India[Shri Yantra, Anahata Chakra],in Japonia[yamabushi-preotii asceti folosesc varianta circulara a Tefillin numita: Tokin].
Qi Magen Star – Vârtejul Sfântului Graal foloseste tehnologia campurilor de forma(botezate:\’morphogenetic fields\” de catre biofizicianul Rupert Sheldrake):
http://www.experiencefestival.com/morphogenetic_fields
http://www.experiencefestival.com/a/Morphic_fields/id/10320
In Atlantida era folosita tehnologia straveche a Graal Star sau a Vârtejul Sfântului Graal pentru a echilibra si regenera sistemele energetice ale plantelor,animalelor si ale omului[vedeti mai jos obtinerea prin channeling a Quantum Star] tehnologia Holy Grail Vortex [Vârtejului Sfântului Graal]
Pentru detalii:Channeled Information – The Quantum Star – Oslo – 1995
http://home.wolfsburg.de/schaefer/chan_inf.htm
http://home.wolfsburg.de/schaefer/qstar_mg.htm
Qi Magen Star este un dispozitiv unic eficient pentru a restabili structura apei si pentru a elibera de stress si pt. a elimina invazia virotica prin repararea ADN-ului .

DE CE LUCREAZA LOTUSUL SFANTULUI GRAAL ASUPRA ADN-ULUI?

UNDA PURTATOARE A TIMPULUI IMPRINTEAZA MATRICEA CU 6 AXE DE STRUCTURARE A ENTITATII MATERIE-ENERGIE DIN CELE 12 UNIVERSURI ..STRUCTURA CU 6 AXE [HEXAGONALA ] DE CRISTALIZARE A APEI ESTE IN REZONANTA CU UNDA PURTATOARE A TIMPULUI,CEEA CE DUCE LA FINANTAREA ENERGETICA – SI MATERIALA A STRUCTURILOR IN REZONANTA MORPHOGENETICA SI E CAUZA VIULUI [ADN,PIRAMIDE 2D si 3D]..

Ce face Qi Magen Star? Ce proprietati are Qi Magen Star?

Qi Magen Star ĂŽncarca centrele energetice ale corpului energetic subtil[chakras] si amplifica senzatia de bucurie,pace si vitalitate,ceea ce promoveaza buna dispozitie.
Dr. Lee Lorenzen si Dr. Masaru Emoto au cercetat structura apei in stare lichida aflata care se afla ĂŽntre membranele celulare si au observat un model hexagonal bine definit al moleculelor de apa care este raspunzator de repararea structurii ADN si de mentinerea de comunicatiilor intra si intercelulare.
Qi MAGEN Star Modulator este proiectat folosindu-se vortexul retelei hexagonale fractalice a cristalului de apa,un vartej a carui putere este amplificata daca se respecta \”Proportia de Aur\”[Phi=0,618].Qi MAGEN Star este un circuit imprimat complex,cu 4-straturi, fiecare strat continând 32 de triunghiuri echilaterale,care sunt interconectate cu straturile care le urmeaza.Pe suprafata placii se afla vortexuri magnetice triunghiulare, pozitionate ĂŽn nodurile de forta ale celor 6 milioane de triunghiuri. In varianta externa Qi MAGEN Star masoara 11 x 11 cm. In varianta interna pentru dispozitivul Qi MAGEN[Generatorul de pulsuri magnetice terapeutice rezonante] modulatorul Qi MAGEN Star masoara 4×4 cm. Calcularea variatiilor diferitelor structuri geometrice cuprinse ĂŽn modulator dau 6 milioane de combinatii. De fiecare data cand doua sau mai multe linii se intersecteaza apare un mic vortex. Actualul model al Qi MAGEN Star se bazeaza pe biologia cuantica– a undelor scalare care au capacitatea de a se propaga prin oricare forma a realitatii multidimensionale si de a transfera informatiile imprintate pe undele scalare modulate .

Qi Magen Star este un dispozitiv unic eficient pentru a repara ADN-ul si structura apei si pentru a elibera de stress;


Trebuie conectat Qi MAGEN Star la o sursa de energie?
Important . . . Nu e necesar sa conectam la nimic Qi MAGEN Star ca sa lucreze!

Câmpul generat de Qi MAGEN Star se autosustine, adica poate fi tinut simplu În palma sau poate fi amplasat pe o anumita zona a corpului sau ca suport pentru o substanta pe care dorim s-o activam[apa,cristal,remediu homeopat,ulei volatil]. In plansa alaturata se vede ca generatorul scalar Qi MAGEN Star readuce În actualitate traditia din Atlantida[Quantum Star] redescoperita si utilizata În antichitate[Solomon Seal;David Magen;Holy Grail;Shree Yantra] .
Structura Lotusului Inimii cu 12 petale al centrului energetic subtil Anahata Chakra este similara Qi MAGEN Star.

 

Azi tehnologia Holy Grail Vortex e utilizata de Quantum Star,Psitronic Wave Modulator,dar si sub forma moderna a talismanelor si a piramidei bidimensionale a lui Patrick Flanagan[vedeti: http://revolvingpaintdream.com/sensor.html].

 

 

Proprietatile dispozitivului norvegian Quantum Star sunt prezentate pe link-ul: http://home.wolfsburg.de/schaefer/qantmst2.htm
Proprietatile dispozitivului american Lotus Project sunt prezentate pe link-ul:
LOTUS PROJECT, QI MAGEN STAR,HOLY GRAIL DISCOVERY AND NEW ANTIVIRAL DEVICES /PROIECTUL LOTUS,QI MAGEN STAR,DESCOPERIREA SFANTULUI GRAAL SI COMBATEREA VIRUSILOR MUTANTI,
http://forum.danmirahorian.com/viewtopic.php?t=4

Dupa cum se observa ĂŽn imaginile de mai jos Qi MAGEN Star este o piramida plana care genereaza doua structuri piramidale gemelare(merkaba) ĂŽn rotatie levogira[vedeti intrarea in site:http://www.danmirahorian.ro
care actioneaza benefic folosind energia cosmica omniprezenta.Qi MAGEN Star poate fi legat prin doua fire la Qi MAGEN [Life Force Magnetic Generator of Resonant Therapeutic Pulses], dar si la orice calculator,sau sistem audio stereo,precum un CD player, folosindu-se borna pentru casti audio(cu aceeasi impedanta rezistiva).
Qi MAGEN Star se poate conecta la orice generator de tip Rife Machine, creând un\” difuzor cosmic sau etheric \” cu efecte spectaculoase. Atunci când Qi MAGEN Star este conectat la un echipament stereo,amplifica si extinde de la 5 la 20 ori,efectele terapeutice ale ĂŽnregistrarilor pe CD sau casete[muzica,ritmuri terapeutice specifice fiecarei disfunctii;sunt potentate afirmatiile verbale pentru vindecare sau sugestiile folosite in meditatia pilotata]
Qi MAGEN Star revitalizeaza apa,cristalele,remediile si alimentele ĂŽn 12 secunde.

Dispozitivul nu se imprumuta altor utilizatori
Efecte,utilizari
Qi MAGEN STAR energizeaza echilibreaza si armonizeaza hrana,apa,tincturile,remediile homeopate si Bach Flower Remedies.
O sinergie ĂŽntre focalizarea intentiei si ĂŽnalta tehnologie Qi MAGEN Star amplifica efectul benefic al energiei orgonice,a dispozitivelor orgonice si a cristalelor. Rasina folosita ĂŽn circuitele imprimate genereaza o matrice care are capacitatea sa atraga si sa capteze energia orgonica asa cum au demonstrat-o cercetarile lui Wilhelm Reich in anii 1930-40 si prezentate in cartea sa,\”The Cancer Biopathy\”. Combinatia dintre rasina si circuitele metalice e cunoscuta sub numele de \”orgonite\”. Multi oameni au observat efecte pozitive ĂŽn prezenta acestor generatori orgonici. Starea de bine si emotiile tind sa se ridice.Unii oameni care au probleme sa adoarma au relatat ca dorm mai bine si mai profund cu un generator de energie orgonica ĂŽn camera de dormit iar plantele incep sa creasca mai viguros.

Bazata pe stravechile principii ale GEOMETRIEI SACRE cuprinse in Floarea vietii[vedeti plansa si linia orizontala de sus din : http://www.danmirahorian.com] Qi MAGEN Star este o puternica unealta energetica din Atlantida folosita ĂŽn antichitate sub numele de”DAVID MAGEN”[din lb.ebr.lit.:”SCUTUL(Steaua) lui DAVID”],\”Sigiliul lui Solomon\”,Sfantul Graal[Holy Grail] Vortex .

Se pare ca civilizatia din Dacia cunostea structura Merkaba si simboliza rotatia prin simbolul Yin –Yang plasat in centru

Qi MAGEN STAR Scalar Vortex Wave Modulator este un instrument folositor pentru trezirea potentialului nerealizat inscris in ADN si pentru a realiza realinierea si revenirea la cea mai perfecta structura a ADN-ului,adica pentru restabilirea capacitatilor organismului de regenerare si intinerire..

In cursul testarilor am descoperit ca modulatorul Qi MAGEN Star are un efect pozitiv asupra blocajelor fizice si emotionale si ca amplifica energiile pozitive si formele gand stimuland creativitatea si intuitia.

Qi MAGEN Star lucreaza ca un canal spinorial[\”Vortenna\” channel] de comunicatie energetica si informationala intre planul fizic si cel energetic subtil al realitatii,reproducând tehnologic functia chakrelor[orthotehnologie].Qi MAGEN Star se ĂŽntemeiaza atât pe cunoasterea profunda a caracterului holografic al realitatii[al unitatii dintre macrocosmos si microcosmos:”ceea ce este sus este asemenea cu ceea ce este jos” ] dar si pe cunoasterea esoterica,metafizica, transmisa prin marii mediumi[ \”channeled information\”], o cunoastere care sustine principiile care guverneaza noua fizica cuantica a transferului interdimensional.

Unele teorii moderne sugereaza ca forma geometrica de fractal triunghiular utilizata de Qi MAGEN Star genereaza un camp MERKABA sau MIRAKABA(MIRA =Campuri de Lumina care se rotesc in sens contrar-levogir si dextrogir;Counter Rotating Fields of Light, KA – Spirit, BA – Trupul sau Corpul material;Body) despre care cercetatorii considera ca se afla in inima oricarui cod ADN.Campul rezultant generat interactioneaza cu biocampul uman si cu energiile electromagnetice si cosmice.
Se produce un vortex[vartej],care este capabil sa echilibreze si armonizeze toate celelalte tipuri de vartejuri cum ar fi chakras si centri energetici umani secundari,de pe canalele energetice(în lb.skrt.:“nadis”;în lb.chineza”jing;lo”) utilizate in acupunctura..presopunctura, reflexoterapie,moxibustie,tatuaj terapeutic..

Qi MAGEN Star s-a dovedit foarte eficient pentru purificarea,reincarcarea si pentru programarea mentala a cristalelor ori pentru reincarcarea si curatarea bioterapeutilor.Forma hexagonala a Qi MAGEN Star nu numai ca genereaza un puternic vartej[vortex],dar creaza si o retea subtila care repara structura apei[vezi structura hexagonala a apei si a fulgilor de zapada in dreapta plansei] si structura ADN.S-a constatat ca geometria celor 128 de triunghiuri intretesute ale Qi MAGEN Star repara reteaua Hartman din zonele de locuit perturbate.
Aceste forme hexagonale rezoneaza de asemenea cu arhetipurile si cu puternicele forme gand cosmice inregistrate in Akasha din timpuri imemoriale.Aceste arhetipuri au puterea de a trezi sincronizarea cu ritmurile fundamentale ale naturii[Adevarul] care se afla sau canta inlauntrul fiecarei fapturi.Restabilirea sincronizarii cu Natura din noi are drept efect declansarea proceselor de vindecare si de regenerare..
Qi MAGEN Star sparge inlantuirea in timp si spatiu si dizolva orientarea unilaterala spre realitatea terestra, ca unica realitate.
Din cauza formei perfecte are puterea de a declansa o gandire integratoare care sa unifice toate conceptele contrare,ce caracterizeaza lumea multiplicitatii .Din cauza ca toate formele fizice se pot obtine din geometria triunghiurilor Qi MAGEN Star este ca si apa in rezonanta cu temelia informationala a intregii vieti si a formelor vizibile.
Noi am constatat ca modulatorul Qi STAR poate reduce stressul fizic si mental cu 30 pana la 80% prin interactiunea cu sistemul nervos autonom, ce poate fi masurata prin testul HRV[Heart Rate Variability;Variatia Ritmului Cardiac].
Cui se adreseaza acest produs?
Daca vedeti proprietatile Quantum Star de pe link-ul de mai jos:
http://home.wolfsburg.de/schaefer/qantmst2.htm
atunci intelegeti ca fraza care urmeaza este justificata.
Celor care au nevoie de intinerire regenerare ,reincarcare energetica,reparare ADN,vindecare de boli virale terminale[H5N1,HIV..]
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=6
Efectul antiviral al undelor de forma produs de piramide in 2 si 3 dimensiuni este doar o aplicatie a tehnologiei undelor de forma produse de structurile cavitare descoperita si utilizata de insecte pentru a controla timpul, spatiul,gravitatia… Savantul rus Viktor S. Grebennikov,care si-a dedicat intreaga viata studierii insectelor[entomologiei],a descoperit ca aceste organisme sociale construiesc cuiburi [stupi,colonii,orase] a caror energie de forma inhiba atat cresterea plantelor[pt.ca radacinile acestora sa nu le invadeze locuintele] cat si proliferarea altor organisme patogene-este impiedicata infestarea cu ciuperci,mucegaiuri,bacterii si virusuri ..Cu alte cuvinte lupta impotriva invaziei organismelor patogene nu se realizeaza doar pe cale chimica[albinele folosesc \”propolisul\”] ci mai ales cu ajutorul undelor de forma:
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=4

Tehnologia viitorului va folosi sisteme de accesare a informatiei din Banca de Date a Universului[BDU]
Dar lucrurile au condus la alte descoperiri senzationale ceea ce atesta ca insectele,cele mai vechi specii vii care au supravietuit multor cataclisme globale,au accesat colectiv Banca de Date a Universului..Insuccesul SETI[cautarii comunicatiilor inteligentelor extraterestre] este o dovada indirecta ca toate civilizatiile galactice evoluateau renuntat de mult la comunicarea ce utilizeaza drept vector campurile electromagnetice [care nu ofera un transfer in timp real si sunt usor de perturbat de furtunile magnetice planetare si intergalactice] si folosesc domeniul realitatii in care se afla Banca de Date a Universului[BDU].
Unele specii de insecte de pe Terra acceseaza domeniul realitatii in care se afla Banca de Date a Universului[BDU]care le confera accesul la controlul timpului si al spatiului detalii in articolul: \”Fenomene biologice de antigravitatie asociate cu invizibilitate la insecte\” vedeti link-urile de mai jos:http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=4

Qi STAR Modulator energizeaza echilibreaza si armonizeaza hrana,apa,tincturile,remediile homeopate si Bach Flower Remedies.
O sinergie ĂŽntre focalizarea intentiei si ĂŽnalta tehnologie Qi MAGEN Star amplifica efectul benefic al energiei orgonice,a dispozitivelor orgonice si a cristalelor. Rasina folosita ĂŽn circuitele imprimate genereaza o matrice care are capacitatea sa atraga si sa capteze energia orgonica asa cum au demonstrat-o cercetarile lui Wilhelm Reich in anii 1930-40 si prezentate in cartea sa,\”The Cancer Biopathy\”. Combinatia dintre rasina si circuitele metalice e cunoscuta sub numele de \”orgonite\”. Multi oameni au observat efecte pozitive ĂŽn prezenta acestor generatori orgonici. Starea de bine si emotiile tind sa se ridice.Unii oameni care au probleme sa adoarma au relatat ca dorm mai bine si mai profund cu un generator de energie orgonica ĂŽn camera de dormit iar plantele incep sa creasca mai viguros.

Ce efecte are asupra organismului?
Se produce un vortex[vartej],care este capabil sa echilibreze si armonizeze toate celelalte tipuri de vartejuri cum ar fi chakras si centri energetici umani secundari,de pe canalele energetice(în lb.skrt.:“nadis”;în lb.chineza”jing;lo”) utilizate in acupunctura..presopunctura, reflexoterapie,moxibustie,tatuaj terapeutic..
Daca asa stau lucrurile atunci Qi MAGEN STAR Scalar Vortex Wave Modulator este un instrument folositor pentru trezirea potentialului nerealizat inscris in ADN si pentru a realiza realinierea si revenirea la cea mai perfecta structura a ADN-ului,adica pentru restabilirea capacitatilor organismului de regenerare si intinerire..
In cursul testarilor am descoperit ca modulatorul Qi MAGEN Star are un efect pozitiv asupra blocajelor fizice si emotionale si ca amplifica energiile pozitive si formele gand stimuland creativitatea si intuitia. Qi MAGEN Star s-a dovedit foarte eficient pentru purificarea,reincarcarea si pentru programarea mentala a cristalelor ori pentru reincarcarea si curatarea bioterapeutilor.Forma hexagonala a Qi MAGEN Star nu numai ca genereaza un puternic vartej[vortex],dar creaza si o retea subtila care repara structura apei[vezi structura hexagonala a apei si a fulgilor de zapada in dreapta plansei] si structura ADN.S-a constatat ca geometria celor 128 de triunghiuri intretesute ale Qi MAGEN Star repara reteaua Hartman din zonele de locuit perturbate.
Aceste forme hexagonale rezoneaza de asemenea cu arhetipurile si cu puternicele forme gand cosmice inregistrate in Akasha din timpuri imemoriale.Aceste arhetipuri au puterea de a trezi sincronizarea cu ritmurile fundamentale ale naturii[Adevarul] care se afla sau canta inlauntrul fiecarei fapturi.Restabilirea sincronizarii cu Natura din noi are drept efect declansarea proceselor de vindecare si de regenerare..
Qi MAGEN Star sparge inlantuirea in timp si spatiu si dizolva orientarea unilaterala spre realitatea terestra, ca unica realitate.
Din cauza formei perfecte are puterea de a declansa o gandire integratoare care sa unifice toate conceptele contrare,ce caracterizeaza lumea multiplicitatii .Din cauza ca toate formele fizice se pot obtine din geometria triunghiurilor Qi MAGEN Star este ca si apa in rezonanta cu temelia informationala a intregii vieti si a formelor vizibile.
Ce pret are?
Pretul Qi MAGEN Star este de 400 Euro plus 10 Euro taxe de expeditie prin Priority Post si include Instructiunile de utilizare
The price of the Qi STAR Modulator is 400 Euro plus 10 Euro for shipping and handling and includes Instructions.
Order Today and discover the amazing properties and results of
golden ratio vortex energy technology

Produce efecte adverse sau are contraindicatii?
Nu produce efecte adverse
Cazuistica in strainatate
Testele efectuate in clinici din strainatate[SUA,Norvegia,Anglia]au evidentiat eficienta dispozitivelor LOTUS Project,Quantum Star ,Graal Star,Qi Magen Star in repararea structurii ADN,protectia antivirala,cancer,hepatita, degenerescenta senila,diabet ,cosmetica(dispar petele de pe piele,negii..)
SUA:\”Noi am constatat ca generatorul Qi Magen Star poate reduce stressul fizic si mental cu 30 pana la 80% prin interactiunea cu sistemul nervos autonom, ce poate fi masurata prin testul HRV[Heart Rate Variability;Variatia Ritmului Cardiac].Am mai constatat ca Modulatorul Qi MAGEN STAR restabileste energia vietii ,reda vitalitatea produselor cu care ne hranim si incarca apa la cel mai mare nivel posibil in 12 secunde\”.
Ce au indicat masuratorile comparate asupra eficacitatii terapeutice a dispozitivelor care utilizeaza tehnologia Holy Grail Vortex?
Masurarea eficacitatii Qi Magen Star-Holy Grail Vortex 2D-Pyramid-in repararea ADN si protectie antivirala
Tehnologia Holy Grail Vortex e utilizata azi de Qi Magen Star ,Quantum Star,Psitronic Wave Modulator,Lotus Project dar si sub forma moderna a talismanelor si a piramidei bidimensionale a lui Patrick Flanagan[vedeti mai sus].

D-l fizician Ancu Dinca a avut amabilitatea sa masoare eficacitatea Qi Magen Star in ziua de 14.01.2006 .S-a constatat ca factorul de beneficitate al Qi Magen Star era de 96% respectiv de 95%.in raport cu dispozitivul american LOTUS Project [86%] si de dispozitivul norvegian Quantum Star[84%] .

Unde pot gasi detalii cititorii nostri ?

Pt. detalii vedeti link-urile de mai jos:
TEHNOLOGIA CAMPURILOR MORFOGENETICE SI EFECTUL ANTIVIRAL AL STRUCTURILOR PIRAMIDALE IN 2-D SI 3-DIMENSIUNI
http://forum.danmirahorian.ro/viewforum.php?f=4

Alte informatii puteti solicita autorului : danmirahorian@yahoo.com
Dan Mirahorian[discipol Coanda],Strapungere in terapia maladiilor,Qi Magen,Generator de Pulsuri Magnetice Terapeutice Scalare Rezonante care reproduc Energia Vitala[Qi];Holy Grail Magnetic Vortex;Qigong;Taoism[Tao Te Ching-\”Calea spre Cer si Putere\”;text in lb.chineza variante Wang Bi,Mawangdui, Guodian]dictionar de termeni, traducere, inregistrarea pe CD a lecturii textului realizata de trei maestri Qigong;semnificatia Cap56-\”Cel ce stie nu vorbeste;cel ce vorbeste nu stie\”];Instructiuni de Centrare[Yoga-Sutra];Shiva-Samhita; Relaxare Pilotata auditiv[CD+Manual]pt.vindecare,reprogramare[cresterea perfomantelor sportive intelectuale,artistice, slabire]si Centrare in Banca de Date a Universului[descoperire de sine;autocunoastere si autocontrol,trezire;\”a doua nastere\”];Unitatea structurii stratificate a Terrei si a Stelelor; Matricea precursorilor pentru predictie seismica;Viitoarele harti ale Terrei dupa schimbarea axei;

MIRAHORIAN[A DISCIPLE OF HENRY COANDA]
A ROMANIAN BREAKTHROUGH:QIMAGEN[ QI= LIFE FORCE;MAGEN=MAGNETIC GENERATOR] FOR RESONANT THERAPEUTIC PULSES] A DEVICE FOR HEALING AND REGENERATION USING Qi MAGEN STAR-HOLY GRAIL MAGNETIC VORTEX?;Imprinted water for Healing and regeneration; Acupuncture; Qigong;Homeopathy;Yoga-Sutra[Centering Rules];The way to Heaven and Power[Tao Te Ching;Dao De Jing]a new interpretation of Lao Tzu[Lao Zi] using Wang Bi,Mawangdui and Guodian text variants;see chap.56\”The one who speak do not know;The one who knows do not speak\”[a new translation & interpretation : \”The one who is aware centered[who is in the place of God (\”enlightened vertical communication room \”) do not talked;The one who talk is not centered(is in the little horizontal communication room of consciousness];
Guided relaxation for healing[trigger self-healing ],reprogramming[improving performances] and centering in the Data Bank of the Universe[CD&Handbook]-the method of Socrates[maieutics] for realising the\”Second Birth\”,to rediscover ourself,to free ourselfes from false identifications;Jesus method of \”Word Seeding\”;Geophysics-Earth\’structure-the Unity between Stars and Planets;Future Earth\’maps; published books;therapeutic CD\’s

Va rog sa vizitati paginile de la adresele de mai jos/Please visit the web pages:
http://www.psi-sciences.com
http://www.psi-science.com
http://www.danmirahorian.com
http://site.neogen.ro/numaitu/
http://site.neogen.ro/onlyyou/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: